Lite glad är jag ändå

Ja. Eller ja. Idag är det en sämre dag. Huvudvärken dödar lite smått men tydligen är det en bieffekt av en av de nya tabletterna. De är inte så många, men för första gången sen jag fick den nya dosetten behövde jag svälja de i tre omgångar. Jag har kunnat svälja 12-15 tabletter samtidigt utan problem. Har slutat hosta blod. Men det hela känns lite bättre när nu hela Sverige är i extas då vår blivande drottning och prins Daniel väntar barn. Jag är en trogen den kungafamilj vi har. Det är en kontroversiell fråga det där, men jag står ändå fast vid det, det finns ingen och inte heller någonting som visar Sverige och den svenska andan så bra som de tillsammans visar. Med mer publicitet och rättvisa bilder av familjen skulle många människor vända till ja-sidan. De flesta som säger nej säger det för att det är skattepengar som går dit. Men vet ni, kungafamiljen drog i hem ett helt projekt, BARA drottningen och kungen, värt ett antal miljarder. Det lyckas ju Fredrik Reinfeldt med på sina resor till Australien och Mexiko. För er som säkert retat upp er så är det ingen kritik till Reinfeldt, han gör ett otroligt bra jobb, bättre än sossarnas senaste försök, det är istället en hyllning till kungafamiljen.

Skit i det nu, inte så intressant.

Jag ska inte skriva många rader då jag inte ser vad jag skriver då det blinkar svart för mina ögon. Som ni förståt är kroppen i uppror  och mår inte bättre alls idag. Feber på ingång, vilket var normalt, efter tabletterna liksom. Jag är galet trött. Var tvungen att ta paus efter att ha gått trappan i ett svep. Känner mig lite tjock som inte rör på mig alls, går inte ens i trappan två gånger i timmen.
Nåväl, det kan bara bli bättre trror jag.

Kommentarer
Postat av: camilla

nej men fyyy inte lunginflamation:/

hur känns det nu?haha varför blir du galen på mig?:P

vet ingenting om hur skolan ser ut faktiskt men de blri nog bra, har inte funderat på de alls faktiskt:P de blir som de blri :) ser inga problem alls faktiskt förutom att jag vet hur mkt jag kommer klaga på alla läxor/prov o grejs xD de gör jag alltid haha:Pha en fin kväll, gör du ngt skoj?

kraam

2011-08-18 @ 19:34:11
URL: http://resanupp.devote.se
Postat av: Sofia

Det tror jag!

2011-08-19 @ 10:17:52
URL: http://sofiaholgersson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0