Har mått bättre

Fredag och jag önskar att det var sista fredagen i mitt liv. Det har inte varit kul alls senaste timmarna. Natten blev helt förstörd av ett antal mindre trevliga händelser, varav alla är av det sämre slaget. Jag har hostat blod i natt, och jag var så otroligt smart och sa det till mamma som genast hetsade upp sig. Men nej, jag tänker inte frivilligt åka till ett sjukhus. Är så förbannat trött på dom. Ändå kunde jag inte förmå mig att slänga min blåa landstingsfilt. Den var med från början och även om den symboliserar bland det värsta jag någonsin upplevt hamnade den underst i en ica-påse som numera ligger under sängen. Den passar bra där och väntar på mig när helst jag vill glömma bort allt, tänker mig tillbaka till den tiden, det var faktiskt rätt lätt att existera då, det var lätt MEN fruktansvärt smärtsamt. Jag var bara sjuka Elin, inget mer eller mindre. Samtidigt är jag glad att jag inte är kvar där även om mycket är jobbigare nu än då. Det finns en hel jord ovan den där filten och utanför de där dörrarna. Den jorden känns tämligen långt borta, men jag är i alla fall närmare den nu än för tre år sedan. För tre år sedan vägde jag 12 kilo mindre än nu och det visade sig att jag gick många månaders inläggning till mötes. Den hösten minns jag inte särskilt mycket av. Och jag tror nog att jag är relativt glad över det.

Till lite mer vettigt prat då - jag har målat klart sista etappen nere i lekstugan. Golvet är numera så grått som vi vill att det ska vara. Jag har ätit en halv Japp och livnär mig på Loka med ananassmak. Några värktabletter får nog också ta sin plats i magen då hela jag är i bitar. Nu ska nog jag ta mig till soffan och en mjuk filt.

Kommentarer
Postat av: B

låter inte precis som fredagsmys men kämpa på, du har kommit en bit på vägen. våga tro på dig själv för du är värd så himla mycket mer!

2011-08-12 @ 23:07:41
URL: http://pariktigt.devote.se/
Postat av: Loke

Lät inte bra alls att du hostat blod gumman.. Tycker du är stark som kämpar. Ta hand om dig, kramar

2011-08-13 @ 07:13:03
URL: http://medestruit.blogg.se/
Postat av: mary-kate

åh hejsan! var roligt att du hittat hit!jag vet att du har rätt. men efter att ha läst ditt senaste inlägg så vet jag också att du förstår hur jag känner.jag hade aldrig klarat det här utan inläggningen, och definitivt inte utan mina föräldrar. de räddade mitt liv!

vad tråkigt att du också är fast i det här helvetet. jag blir alltid lika ledsen... men underbart att det går åt rätt håll! och det verkar som om du verkligen vill bli frisk??om du kämpar för samma sak som jag gör, så tror jag att jag ska börja läsa din blogg! är det någon som kan hjälpa mig att bli frisk så är det människorna som kämpar mot samma sak.ta hand om dig vännen!

2011-08-13 @ 11:02:25
URL: http://anademandsme.blogg.se/
Postat av: Diana

det låter inte bra alls gumman :/ <3sv: haha, ja :P njaa, han tittar på fotboll med inlevelse men inte så att han rabblar ramsor av fula ord. mest "ja, ja, skut!!! JAAAAAAAAAA MÅÅÅÅÅÅÅÅÅL!!!!!" typ så ;) ibland tror man att man ska få hjärtattack för det kan vara helt tyst och plötsligt börjar han skrika XDdet blev i en park på en filt ;) typ nära saluhallarna. åt picknick och gick runt lite sen, myisgt! :)

nja, blev nervös när vi gick av tåget ^^"Bara två hem?" ?? :o

det är tåg i bergslagen och x2000 ;)kramar!! <3

2011-08-13 @ 20:18:36
URL: http://attborjalevaigen.blogg,se
Postat av: Patricia

Gumman, du måste resa dig nu. Orkar inte se dig fall.. Förlåt<3

2011-08-14 @ 13:48:33
URL: http://patriciac.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0