Gröna sommaren lyser upp allt utom dig

Här sitter jag i bilen och försöker få plats med alla sladdar, okej en då - internetsladden, och datorn plus mina feta ben. Feta låren. Min dörr är öppen, nästan på vid gavel, vill liksom länna värme jag också. Känna att jag kan känna utan att behöva övertyga mig om att jag känner den. Men så är det  nu, känslan finns, på riktigt. Min kropp försöker andas, och gör det nästan. >Fåglarna sjunger, som alla skriver i dikter att dom gör. Solen lyser. Också som alla skriver i dikter. Huvudet bråkar med mig, är nervös så in i. Ska vara borta tre nätter, fyra dagar. Hyperventilerar lite smått nu när jag är själv. Men det kommer gå bra. Det ska gå bra. Och det gör det nog. Jag ska göra det till något bra.

Återkommer senare. Typ ikväll.


Kommentarer
Postat av: Hanna

Det kommer gå bra. Du är bra.Jag blev inlagd för att jag inte åt, var på capio. Det var planerat sedan två veckor innan eller så. Dom började väl bli lite oroliga, mitt hjärta uppförde sig inte som det skulle, sista scäbesöket innan höll dom på att hålla kvar mig efter att ha tagit pulsen.Jag har kontakt med psykiatrin men det är sommaruppehåll två veckor till. Tyvärr kan man samtalskontakt noll och inget om ätstörningar så han är mest förvirrad stackarn. Äs-vården vill dock inte ta i mig för jag har så mycket annan skit. Dom vill bara ha patienter med ätstörning. Har man något mer är det psykiatrin som gäller oavsett om dom kan något eller inte. Dom vill inte ha patienter som självskadar, man får inte vara sjuk. Hade jag skurit mig på capio hade jag blivit utslängd. Dom vill inte ha patienter med annan ångest än kring mat.Ja, tänk om det räckte med lite lagom. Om man slapp ta det till överdrift.

2011-08-03 @ 10:54:34
URL: http://uppfortsomfan.blogg.se/
Postat av: Anji

Jag vet hur du menar, kommer ju inte precis känna mig smalare nästa vecka men får gå dit ändå. Du får vila upp dig ordentligt sen, man blir faktiskt trött att hålla igång hela tiden.

Hm, jag skall ta det lungt och bara träna och umgås med folk om jag orkar.

Kramen

2011-08-03 @ 11:06:38
URL: http://isallaboutcontrol.blogspot.com
Postat av: Julia

Vart ska du ?kram

2011-08-03 @ 15:07:30
URL: http://hoppetomlivet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0