dunk dunk..

Ibland erkänner jag inte för mig själv hur sjuk jag är. Lunginflammation försvinner tydligen inte den dagen man känner sig frisk. Vilket jag fick erfara idag. Hade verkligen planerat att göra massor, men orkade inte disken, inte brors tvätt. Men all post sorterard (ca 80 olika sorters blad på en vecka + fyra personers räkningar, ca 50 brev på en vecka). Vikt tvätt, köpt byrå till pappa, städat mammas hylla, städat alla lådor. Men inget arbete på böckerna idag. Förstår inte hur jag fått plats med alla böcker för de tar aldrig slut nu. Ingenting av alla flyttlådors innehåll har hamnat på rätt ställe.

Jag har ont i hjärtat, fysiskt, huvudet slår sönder mig och jag vill ha massa choklad. Oh ja vad positiv jag är..

Idag kommer pappa hem, vilket betyder att jag kan fuska med maten. Har suttit här halva dagen och funderat på vad jag kan få i mig när jag är ensam. Den enda idé jag kom upp med var yoghurt så det får nog bli det.

Ha en trevlig kväll.

Kommentarer
Postat av: Diana

du får ta det lugnt och vila ut dig så du blir helt frisk <3och du, du vinner ingenting på att fuska med maten... bara ett steg åt fel håll, ett steg längre ifrån det friska.sv: nutida konst. usch, det verka dötrist!! engelskan och svenskan kommer inte heller bli kul då vi ska läsa om massa ointressanta författare och skit... så onödigt tycker jag! varför inte bara prata engelska och skriva berättelser eller nåt. litteratur är såååååååååååååååååååååååååå tråkigt.längtar till... hmm... kanske projektarbetet? jag får se när jag har kommit igång lite..men var det dem som "kastade ut" dig? du är visst värd hjälpen, det är bara dem som inte har tålamod :ovet inte vad som händer i helgen, kanske marknad på söndag? du då?kram!

2011-08-26 @ 17:46:20
URL: http://attborjalevaigen.blogg.se/
Postat av: Julia

Va oj shit ? redan så tidigt. Neej jag tycker det är lätt att gå upp !Jaa det tycker jag !kram

2011-08-26 @ 19:11:59
URL: http://hoppetomlivet.blogg.se/
Postat av: Matilda

Även om man blir sviken, lämnad eller vad som helst så klarar man det. Du har styrkan inom dig Elin. Det är den styrkan som bär dig framåt, som gör så att du upplever dag efter dag. Den inre styrkan. Du klarar det här. Jag vet det.Den långsiktiga planen träningsmässigt är att avsluta säsongen storstilat och senare att ta fyra veckor semester innan grundträningen tar vid. Kommer bli en spännande höst och vinter!Kramar

2011-08-26 @ 20:53:02
URL: http://matildamodigh.com
Postat av: Patricia

Ät choklad sötan<3Nej jag vet inte varför jag fick svagtabletter, han vågade väl inte ge mig starkare till att börja med. Jo, jag ska nog till läkaren ganska så snart, ingen tid än dock (tur).Dagen började bra, men slutade i självmordstankar i badkaret:(Love you

2011-08-26 @ 23:21:05
URL: http://patriciac.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0