Allting väntar

Tisdag, en vanlig, ovanlig tråkig tisdag. Kroppen mår bättre idag än igår. Tack och lov, då gårdagen verkligen var tung till slut. Natten har däremot gått riktigt dåligt. Ångest hela natten. Har känt mig värdelös och hopplös. Ensam och skör. Självisk och förstörd. Känt mig alltså störd. Det passar rätt bra just nu. Sargad och ärrad av livet. Eller döden kanske? Eller både och?

Jag minns så mycket mer än jag vill, samtidigt som jag förträngt så mycket. Så många saker jag missat, så många saker jag gjort fel, så många saker jag inte gjort alls, så många saker jag låtit bli ogjorda, så mycket liv jag missat. Så mycket jag ångrar och som jag hoppades att jag skulle lärt mig något av. Ändå sitter jag här och gör samma saker jag inte borde gjort och låter bli att göra allt jag borde gjort. Livet väntar, det måste det göra, någonstans, om jag vågar gå dit.

Kommentarer
Postat av: Patricia

Femman är en känsla jag fått - som vanligt. Hatad av alla, typ.Det var läskigt hos sjukgymnasten, hon såg rakt igenom mig kändes det som. Men lite flummig var hon. Det finns så mycket jag skulle behöva tala om för henne, men jag kan inte... Hon får någon chans till, sedan får vi ses<3

2011-08-23 @ 20:44:55
URL: http://patriciac.blogg.se/
Postat av: Hanna

Det är kanske möjligt att någon märklig jäkel kan uppskatta hur jag ser ut men egentligen vad spelar det för roll när jag är så missnöjd med mig?Hmm jag älskar nog i för sig typ alla grönsaker och all frukt mer eller mindre så ja, det är så jag är. Just nu knarkar jag persikor som är underbara så här års och svenska tomater (åååå, man måste passa på nu när dom smakar något) och nu har precis svenska äpplen börjat komma i butik och det är få saker som luktar så underbart jäkla gott som det och dom smakar inte dumt heller. Skulle jag bli tvingad att välja att leva på bara något och äta det jämt skulle det bli frukt, om jag får dricka te till då för det klarar jag mig inte utan.Gröten blev en sån total låsning för det var typ det enda jag tillät mig att äta. Den var säker, den stod utanför dom andra ätstörda reglerna då. Det bröts när jag slutade äta frukost... och sen när jag skulle börja äta på avdelningen fanns det ju inte bovetegröt och helt ärligt var jag nog rätt trött på det=pAha, men vad är det för mediciner då? Det är väl pencillin av någon sort? Jag har alltid ätit masas yoghurt när jag ätit pencillin för min mage blir så dålig, dumt att ingen sagt att dom fungerar sämre då.Men det här med allt man borde ha lärt sig något av som man ändå fortsätter göra, det känns sådär farligt bekant.

2011-08-23 @ 22:23:32
URL: http://uppfortsomfan.blogg.se/
Postat av: Diana

våga min vän, våga göra det du vet är rätt! <3sv: tänkte typ sälja bilder som vykort och tavlor och sånt :) vet inte om jag ska starta nåt eget eller sälja genom nåt annat företag? får se... det verkar svårt att göra sig sedd om man startar något eget :o

vi har ca 2½ timmar till det ons och fre.precis, man hör vad man "vill" höra...skolan gick väl bra, gjorde ingenting ;)

har du nåt planerat i veckan?kramar <3

2011-08-23 @ 23:02:11
URL: http://attborjalevaigen.blogg.se/
Postat av: Anonym

Hej!! Undrar lite vad du har för planer för hösten? Något kul? Är du helt sjukskriven nu?

2011-08-24 @ 09:27:07
Postat av: Josefine

sv: jag mår bra, lite nervös bara, åker ju till turkiet ikväll ;) haha! hur mår du? kram fina <3

2011-08-24 @ 10:16:40
URL: http://josefineaspeteg.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0