Vad hände?

God dag på er. Måndag, ångestmåndag. Jag är trött, ensam och rätt förbannad på mig själv. Försökt få i mig lite mellanmål, men gick den ner? Nej tror inte det. Den hamnade i soporna, andra dagen i rad nu. Skärpning nu. Det hjälper mig inte en centimeter framåt att låta bli. Så det blir middag ikväll, riktig middag.

Blir lite fundersam här. Besökarstatistiken är en tredjedel av vad den var för fyra dagar sen...? Jaja, inte det viktigaste i världen. Annat viktigt är till exempel att jag ska utanför dörrarna idag. Jag ska bege mig till tandläkaren. Usch, känner mig så utlämnad där, ensam och sårbar.

Kommentarer
Postat av: Twiggy

Jag kollar inte ens på min besöksstatistik. Då blir man ju bara ledsen när man inser att man kanske inte är en intressant person alls. Fast, jag har ju bloggen för min skull, för att få "spy lite galla" någonstans. Men det är knappt man vågar göra det för då kommer det hat kommentarer..sv: Ja, det som gör mest ont i mej att varje krona är värd så mycket för mej. För pojkvännen så kanske inte 500 kronor är så mycket, men för mej är det som att äga en miljon typ eftersom jag inte får några pengar. Förstår du hur jag menar.kramar

2011-04-11 @ 12:36:44
URL: http://twiggyrosablingbling.blogg.se/
Postat av: HannaFindus

Kämpa. Jag vet att du klarar det. Bara för att det sket sig med en måltid, behöver inte resten gå åt skogen. Jag håller på dig.

2011-04-11 @ 13:56:53
URL: http://nattstad.se/HannaFindus
Postat av: johanna

Jag läser fortfarande! Synd att de inte gick bra med melliset, nästa måltid ska gå bättre. Tänker på dig <3

2011-04-11 @ 16:28:03
URL: http://brunnbergjohanna.blogg.se/
Postat av: ch

jo, jag har alltid varit träningsnarkoman. förut åt jg mindre och vart som en pinne...nu äter jag iaf mer öven om jag äter fel i fårhållande till träningsmängden

2011-04-11 @ 16:34:00
URL: http://attvarjedagutmanas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0