Ujha

Så var söndagen slut då. Det är också veckans slut. Det känns skönt på sätt och vis: jag har överlevt en vecka till, samtidigt: en till vecka, utan ett steg framåt. Negativa jag. Nej men i alla fall, sekunder blir till år och sen vet ni hela raden med timmar, dagar, veckor, månader, år. Snart är det ett helt decennium. Jag tänker på det ibland, ändå när jag tänker på det nästa gång är jag fortfarande lika förvirrad över att det faktiskt är så. Det är snart tio år. Jag undrar vad den där benhårda viljan tog vägen, den fanns där förr, för länge sen, sen fortsatte den finnas men med ett helt annat, mindre trevligt, syfte. Det är lätt att säga det - sjukdom - men att förstå det är desto svårare. Vad är sjukdomen? Vad är jag? Vad är friskhet? Vad är livet? Vad är döden? Vad är svaret på alla frågor jag alltid ställer? Tusen frågor utan svar vad det någon som sa. Det är nog det jag menar.

Dagen har bjudit på många tankar, men också mycket handlande, jag har gjort massa saker, utom tvätta vilket kanske var det viktigaste då, men i alla fall: klippt äppelträd, kratta och köra undan löv i hundgården, vilket tog ca fyra timmar, hur nu det gick till, lekt med bebis, ätit, tittat på teve, och påbörjade Kommesarie Späck. Den var patetisk så jag förstår inte hysterin kring den. Jag nöjde mig med en löjlig engelsk kriminalserie, men jag gillar det.

Det passar mig rätt bra, löjlig.


Kommentarer
Postat av: camilla

Jaa :D de va gott när man tillät sig att tycka om det :D åt ost imorse med o mums hehe. Tycker du inte om någon smoothie alls? Jag gillar inte när de e för mkt grejer i :P min favorit e den med bara mjölk o banan :P när jag var "frisk" kunde jag göra en på typ 3 bananer o massa mjölk för o få den konsistensen jag ville:P nu e de jobbigt o bara använda en banan :/Just tankarna om mig själv känns helt okey ändå, i mitt huvud finns bara tanken om att gå upp i vikt liksom o jag vet att jag blir besviken om jag inte gör det. För att få jobba måste jag upp ca 5hg i veckan nu o de känns ju rimligt liksom :D hur känns tankarna för dig om dig själv?Man får inte reda ppå förren i typ juli om man kommit in :O hur sent som helst verkligen...hahaVad hittar du på idag?

kramar

2011-04-18 @ 08:25:51
URL: http://resanupp.devote.se
Postat av: Hanna

Jag har alltid haft enn brutalt hat mot skiten faktiskt. Så det är inte värre nu egentligen, bara att jag blivit påmind om dess existens igen.Jo, alltså. Det där med läkarna på fk som tar besluten det är ju rent larv, dom träffar ju aldrig personen ifråga ens och är sällan ens specialiserade inom området det gäller. Med andra ord kan min psykiatikers utlåtande som kommer efter att ha läst fem års journaler och träffat mig sedan komma att bedömas av en allmänläkare som inte ens har sett mig på vykort, än mindre min journal. Lite märkligt är det minst sagt.Springa... hjälper väl men visst är det övergående. Mår ju inte kanon hela dagen efter en löprunda, tyvärr men det känns ju ok undertiden och n stund efter åtminstone. Dövar smärtan lite.Trädgårdsarbete är ju inte så dumt, inte om det är ok väder i alla fall. Idag ska jag ut och titta på sysselsättning jag inte kommer vilja ha men kommer tacka ja till eftersom jag är en otacksam jävel som bara vill ligga hemma annars.Kram

2011-04-18 @ 10:02:13
URL: http://uppfortsomfan.blogg.se/
Postat av: Twiggy

Idag är en dålig dag för mej. Mycket tankar. Negativitet och äckel. Bäst att vara tyst och tiga.Tänker på dej massor fina!

2011-04-18 @ 10:49:41
URL: http://twiggyrosablingbling.blogg.se/
Postat av: Matilda

Du kanske inte tycker att det går framåt men faktum är ju att det faktiskt går framåt. Du kämpar ju. Dagarna kommer och dagarna går. Du kämpar ju så det ryker om det!

2011-04-18 @ 11:32:28
URL: http://matildamodigh.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0