Nyttodag (ej matrelaterat)

Lördag, nyttodag idag. ag har ägnat fyra timmar åt att städa upp i hundgården till våra tre monster. De är nöjda med livet - sol, lek, godis och underbart underlag att sola på. Det har varit min dag, förutom kaffe med mamma och nu: världens segaste, tråkigaste och sämsta dokumentärfilm. We feed the world - om jordbruk. En verkligt dålig film som för de inte särskilt engagerade elever inte verkar särskilt dålig - men de engagerade märker att den inte fungerar som en informativ - utan är verkligt färgad och subjektiv - den berättar inte hela historian utan det skaparna vill visa. Så njae, det är inte riktigt en dokumentär att ta all fakta ifrån. Vilket stör mig, hur kan en lärare visa en så dålig och subjektiv film som bara berättar halva verkligheten - den som kritiserar samhället och politiken, inte själva företaget eller producenten.

Men men, jag mår okej idag, har haft mycket att göra, känner mig allmänt äcklig och fet men jag försöker dölja det under ett antal lager kläder och fortsätta läsa samma mening om och om igen på brors uppgift. Rätt skoj, men den inleddes med en 96 minuter lång propaganda för att hata politiken och styret. Nog om det - ikväll blir det godis. Och förhoppningsvis kyckling, men det är nog inte upp till mig idag. Provade sås igår på tal om mat!! Den ni!


Kommentarer
Postat av: camilla

Vad duktig du är :D

Idag har jag vart i gbg o träffat några kompisar :D

Hur känns de med maten för dig nu? :) du kämpar på bra!Jag sökte socialpedagog i första hand o sjuksköterska i andra tillslut :P mycket velande xDÅÅ kulglass <3Nu ska jag slappa resten av kvällen, vad händer hos dig?

kramar

2011-04-16 @ 17:20:58
URL: http://resanupp.devote.se
Postat av: ch

ja1 man gör ju nya instikter hela tiden i livet. beroende på vilken fas man är i livet. när jag var som sjukast var min värsta mardröm om jag åt ett halvt äpple mer än planerat. tänkte inte på nått annat än vågens siffror. nu när man går ifrån tunnelseéndet allt mer så hittar man andra stigar man kan lockas in i och man kan se så mkt mer av livet. trots att vägen dit är lång. ibland kommer tunnelseendet tllbakara och monstret styr. största och värsta är när man ätit fel lixom.

2011-04-16 @ 19:04:58
URL: http://attvarjedagutmanas.blogg.se/
Postat av: Anji

Ätit kräm idag med Jove och han kommer snart då jag gjort mat till honom men tror inte jag kommer äta själv.

Jag är så dålig på att kommentera, ligger mest och sover om dagarna och mår dåligt. Jag hoppas du haft en bra helg och gjort något kul. Skönt det låter med en spring tur det skall jag göra om tre veckor :)Kram

2011-04-16 @ 20:54:42
URL: http://isallaboutcontrol.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0