Mjukt lager ovanpå

Måndag, helgen, hela långa veckan är över och en ny tar vid. Det känns väl som vanlig, jag har överlevt en vecka till, men jag har levt den lika lite som vanligt. Har liksom inte lärt mig att ta steg framåt, fötterna bara trampar på samma ställe tills jag sjunker genom marken. Det är lite så jag gjort hela mitt liv.

Idag är det inte mycket på schemat. Klippa sista äppelträdet finns väl på listan, om än att jag inte satt den där frivilligt. Vika tvätt likaså. Ta hand om mamma. Hjälpa bror med skolarbete. Duscha hundar. Ut och springa med Mistra och pappa. Det var väl typ allt.

På tal om görolista så började jag dagen med yoghurt och müsli. Den ni!

Kommentarer
Postat av: Hanna

Yoghurt och musli är gott. Har inte ätit musli på länge.. Brukar oftast ha frukt i min yoghurt. Det är för övrigt en sån grej jag typ alltid är sugen på när jagvarit utomlands, naturell yoghurt med frukt i. Kanske för att jag inte kan äta sånt utomlands, dom har sällan något direkt bra utbud av laktosfritt.288 är inte ovanligt om jag tar men sen är det ju aldrig speciellt många som är bra, men ändå=p Tar inte bilder riktigt varje dag heller så det kanske jämnar ut sig.Jag hade tänkt klättra mer, var iväg igår igen och ska gå grundkursen med Jonathan nu också så vi kan säkra. Tycker det är skitkul, har alltid gillat men aldrig kommit mig för att ta tag i det. Bouldering är klättring på låga väggar (3-4m) utan säkring. Eller ja, det kan ju vara ute också, måste inte vara på vägg men ja, själva poängen är att man inte klättrar så högt och att alla kan göra det man behöver inte ha gått igenom säkringskurs och så. Vi har inte så jättenära till klättringen men det gör inget, är van att åka tvärs över hela stan för att göra saker. Har väl en timme till en klätterhall och lite mindre till en annan.Jo, idiot är jag som jag beter mig. När jag vet men ändå fortsätter. Om jag alltid var som jag egentligen är tror jag ingen ens skulle komma nära mig.Det låter väldigt skönt!Vad händer idag då?

2011-04-25 @ 13:15:20
URL: http://uppfortsomfan.blogg.se/
Postat av: Matilda

Du tar steg framåt mest hela tiden. För ännu en vecka har gått! Du kommer framåt. Det är stort. Tänk på det.

2011-04-25 @ 15:13:14
URL: http://matildamodigh.com
Postat av: Julia

Bra att du åt imorse !och härligt med en spring tur !Tack vännen.

Blir mycket plugg och stressande sen ska jag försöka få träna 6 gånger i veckan, riktigt tagg på träning nu ! Och sen ska jag till bup på fredag, har inte varit där på 2 veckor nu.Hände något för dig ?kram

2011-04-25 @ 15:15:48
URL: http://somethingyoung.blogg.se/
Postat av: camilla

Haha okey:PJaaa man måste få va lat ibland xD fast de e jag jämt haha^^Nää de tror jag inte, eller hur menar du med osäker? jag gillar inte kemi o fysik ja heller egentligen men matte älskar jag:PIdag har allt flytit på som vanligt:) jag mår kalas och har spenderat större delen av dagen ute i solen :D hur har din dag vart? hur mår du?

kramar

2011-04-25 @ 16:51:26
URL: http://resanupp.devote.se
Postat av: Anji

Världen väntar på dig med skall du veta, ta den med storm.

Vad händer på möterna då? Brukar det vara jobbigt?

Inte så att jag går ut på promenader två timmar om dagen för att jag vill så ja lite tränar jag nog.

Kram

2011-04-25 @ 18:33:21
URL: http://isallaboutcontrol.blogspot.com
Postat av: aww

skulle vart skönt med mer lov men ändå skönta tt komma tbx till vardagen !hur är allt ? kram

2011-04-25 @ 19:03:50
URL: http://amandawahlgren.blogg.se/
Postat av: Sandra

Tack! Skulle du vilja bli fotograferad av mig?

Kram

2011-04-25 @ 22:53:22
URL: http://bergvallsfoton.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0