Litet och enkelt

Är alltså måndag idag, igen, och inte är jag gladare än förra måndagen. Det är rätt kasst här. Ätit mat. Och glass. Det suger egentligen. Alla andra är så fina, det spelar ingen roll vilken storlek, de är ändå finare än mig. Ändå bättre än mig. Lite starkare än mig. Eller mycket starkare än mig. Jag vill ge upp helt. Skita i allt. Skita i mig själv. Göra som äs säger. Som ett fucking jävla anoreximonster skriker på mig. Fattar jag inte själv att det inte är det jag vill? För jag vill må bra, vill slippa det här och vill få vara någon annanstans. Punkt två och tre vet jag ganska väl hur jag ska göra, bara det är det inte alls är något positivt jag skulle göra för att klara det. Problemet är det första: för att må bra..  Det kommer inte gå idag i alla fall. Inte inatt. Inte när det är jag..

Kommentarer
Postat av: johanna

Du är minst lika fin som alla andra! Det vet jag.

Jätte bra att du fick i dig lite gumman <33

2011-04-11 @ 19:04:38
URL: http://brunnbergjohanna.blogg.se/
Postat av: Twiggy

Du är precis lika bra som oss andra, om inte bättre:) och du ska inte låta äs vinna, inte det minsta. Fortsätt kämpa!sv: I och för sej så är det min pojkvän som ville att jag skulle ha Iphonen och han kommer ju betala den, men ändå vetskapen av vad mina "leksaker" kostar får mej att må illa.Vet inte vad jag ska hitta på imorgon. Mina dagar ser nästan alltid likadana ut. Tryggast att hålla mej hemma.kram

2011-04-11 @ 19:44:08
URL: http://twiggyrosablingbling.blogg.se/
Postat av: Anji

Jo jag vet men det var faktiskt väldigt gott med kebab. Inte ätit det på flera år. Det är okej, gör massa ont men det klarar jag av.

Träningsförbud i tre veckor men det är det värt. Jag överlevde operationen iallafall så nu ligger jag här.

DU är värdefull, älskad, glöm inte det.

Hur går det idag?

Kramar

2011-04-11 @ 20:28:03
URL: http://isallaboutcontrol.blogspot.com
Postat av: Hanna

Nej, idag har inte varit någon toppendag i min ände av världen heller. Har dock ätit ruskigt goda morötter. Nästan lika bra som glass.. eller vänta nu=pJag tror inte bara att hjälpen kommit fel, jag måste vara delaktig i att det inte går. Det kan liksom inte alltid varit fel på vården när jag är den enda gemensamma nämnaren. Vad jag vill ska hända? Helt ärligt? Så vill jag bli smalare. Eller ja, delar av mig. Annars vet jag inte. Jag vet verkligen inte vad jag vill ha för behandling, för liv... jag kan inte se så långt fram.Hur gick det med ditt tandläkarbesök?

2011-04-11 @ 21:41:00
URL: http://uppfortsomfan.blogg.se/
Postat av: ch

vet du....jag tror att maten räcker med tanke på att jag väger så mkt... hade jag ätit för lite hade jag nog varit smal. s¨å är det...jag vill också må bra och slippa allt men det är inte så enkelt. :/

2011-04-11 @ 22:00:55
URL: http://attvarjedagutmanas.blogg.se/
Postat av: Petris

Ingen är "finare än dig, bättre än dig och starkare än dig" vännen! Du är du och det gör du bäst i medans alla andra är som dom är. Shit vad krångligt det blev men det jag ville få fram är att varje människa är unik, likaså DU elin.Jag mår bra, helt okej. Vädret suger dock här idag, regn och rusk.. själv då?

Kramar

2011-04-12 @ 07:12:28
URL: http://barapetriis.blogg.se/
Postat av: camilla

HAHA krig... Devote-Elin där devote just nu leder med 1-0 i att irritera Elin xDHaha jadu jag vet inte men jag ÄLSKAR konsistensen :D de e den som e bäst ju, jag hade kunnat leva på keso typ xD äter de tre ggr om dagen, dvs över 500g om dagen :PJa men precis de e verkligen så, nu när jag har ork att göra saker vill man ju inte sitta inne liksom. Fast igår satt jag o syrran o pusslade 4 timmar i sträck efter middagen :O tiden bara rusade iväg o vi blev nästan färdiga med vårt 1000 bitars pussel :DOj hur känns de att de e sista mötet?

Förresten jag drömde om dig i natt haha, jag drömde att du typ va skitsur på mig av någon anledning o hade skrivit en lååång arg kommentar till mig:P de va nästan så jag fick gå upp och slå på datorn o kika bland kommentarerna för o se om de stämde xD hahaHa en bra dag gumman

Kramar

2011-04-12 @ 08:43:45
URL: http://resanupp.devote.se
Postat av: Matilda

Du vet Elin, din insida.. den är vackrare än många andras i denna värld och jag är säker, stensäker på att din utsida är detsamma.

2011-04-12 @ 10:26:06
URL: http://matildamodigh.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0