Lite fint sådär

Måndag, dumma dumma måndag. Ingenting har riktigt rullat av sig själv. Allt har jag fått kämpa för, och tänka sig, det räckte ändå inte. Det kryper i mina ben, sticker i mina armar, munnen blir torr, händerna skakar, lungorna slutar omsätta syret, hjärtat slutar slå. Kroppen lägger av. Sammanfattat kan man säga att panikångesten är nära förestående. Därför sitter jag här, i hopp om att det inte alls kommer komma den tid då det inte finns många sätt för mig att överleva. De är alla destruktiva. Självdestruktiva. Jag längtar bort, jag längtar hem och jag längtar till ingentinget.

Jag svamlar, det skyller jag på min något högre dos på tabletter än tillåtet. Det snurrar lite fint i huvudet. Det är skönt att veta att jag alltid kan vända mig ditåt, tabletterna finns alltid.

Kommentarer
Postat av: Julia

JAG finns alltid. <3De bara vad roligt. Sa inget mer.

Men deras blickar sa något annat.Snälla orka, du kommer må bättre på långsikt.kram

2011-04-05 @ 01:21:31
URL: http://somethingyoung.blogg.se/
Postat av: HannaFindus

Panikångest är så jävligt. Man känner hjärtat banka långt ner i fötterna på en och första gången det händer är man så övertygad om att man ska dö att man inte kan lugna ner sig. Vad brukar trigga igång dina "anfall"?

2011-04-05 @ 06:11:23
URL: http://nattstad.se/HannaFindus
Postat av: Hanna

Hmm favvochoklad... ja alltså jag är ju en sån som tycker allra bäst om mörk choklad av hög kvalite. Men när det bara är sötsuget som vill ha något så funkar det mesta.. faktiskt är nog kakor med choklad bättre än lösgodischoklad. Typ ballerina, oreo, alla typer av chocolate chip cookies... ja alla=p Vad är din favorit?Jo löpning är inte dumt, har börjat tycka det senaste åren. Tidigare avskydde jag att springa, tyckte detvar enformigt men som sagt senaste åren har jag börjat uppskatta det. Har också börjat gilla gym. Så vad som är min favorit är nog olika från dag till dag. Däremot kommer jag aldrig bli något fan av intervallöpning, körde backintervaller igår och det är bara jobbigt men å andra sidan ger det ju bra resultat för orken så jag får väl stå ut med det ibland.Jag hittade inte på så mycket igår, det var löpningen och sen tränade vårat lag med småkillar. Idag är det träning för egen del, handboll alltså. I övrigt inget. Dina planer?2011-04-05 @ 09:46:56
URL: http://uppfortsomfan.blogg.se/
Postat av: camilla

Haha näää du vet har man förbjudit sig sitt favoritbröd (och alla andra bröd med:P) i över ett år så tar de bra lång tid innan man tröttnar xD hönökaka är och har alltid varit mitt favorit bröd, hade kunnat leva endast på det haha :D vad är ditt favvo? :) äter du mkt bröd nu?Hur gick de igår kväll? vad var det som blev jobbigt? :/

kramar

2011-04-05 @ 10:09:00
URL: http://resanupp.devote.se
Postat av: Anji

Håller med dig, allt för många år innanför de vita väggarna med tryggheten.

Det blev ingen film, lite arkix x bara. Kunde inte sova så det blev tidigt, som idag.

Hur känns det idag?

Kram

2011-04-05 @ 11:47:08
URL: http://isallaboutcontrol.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0