Korsförhör

Nu är det tisdag igen och inte känns det bättre än måndagen. Jag har ingen annan än mig sjäv att skylla på. Och det vet jag, ändå gör jag ingenting åt det. Lite tabletter krävdes för att ens orka gå ner för trappan. Hur svårt ska det vara? Jag har inte ens något jobbigt planerat? Skriva klart brors filosofiuppgift? Njae, inte jobbigt en sekund, det är bland det roligaste som finns - filosofi är mitt lilla kärleksbarn. Värre är det med hans projektarbete, men det ska jag inte göra mycket på. Inte för att det känn jobbigt heller, jag vet att jag i alla fall kan göra något positivt på det området.

Men resten, maten? Frukosten som inte blivit äten på månader, mellanmålet som blir de dagar jag får träna, lunchen som trillar ner i magen om jag går tillräckligt många steg, mellanmål som jag inte ätit på flera år, och middagen som blir reducerad eller borttagen. Det är fel, jag ska äta, jag ska äta mellanmål nu. End of discussion.


Kommentarer
Postat av: johanna

Sv: Ja de ska jag.. Försöka iaf. De går inge vidare, ska till skolan nu men kommer väl svimma där eller nåt. /: Hoppas maten går lite bättre idag. Vi behöver energi.

Kramar <33

2011-04-12 @ 12:05:55
URL: http://brunnbergjohanna.blogg.se/
Postat av: Twiggy

Du ska äta hjärtat. Och inte kompensera verken genom kräkning eller träning! Så det då!Jo, jag räknar varje litet öre innerst inne. Vill alltid hitta de billigaste alternativen på allt. Men det är inte billigt att leva. Ännu värre när vi bor här i Gbg. Där vi bodde innan kunde jag hoppa in och jobba lite då och då i min styvpappas företag, men det går ju inte nu när vi bor så långt bort.Ångest på att tänka och grubbla:(kramar

2011-04-12 @ 12:31:36
URL: http://twiggyrosablingbling.blogg.se/
Postat av: camilla

Blev de mellanmål? :)Häärligt du tar upp fighten mot devote asså:PÅå glass ska jag äta nu :D vad för glass får du? :)Haha de va superskum dörm o jag vet inte varför du blev arg xD de va ngt som jag hade skrivit i en kommentar till dig har jag för mig :P lite läskigt hur man kan drömma ibland :PÅå men vad jobbigt! :/ de måste ju skaffa en ny läkare då ju eller?Jodå idag går tankarna helt okey :)lite jobbigare än igår men inte alls för jobbiga, hur e de för dig ?kramisar

2011-04-12 @ 13:34:47
URL: http://resanupp.devote.se
Postat av: Anji

Jag får bara gå 15 min om dagen, så blodcirkulationen kommer igång men annars är jag mest sängliggande eftersom dom tog bort ganska mycket plus att jag inte äter mycket.Hur har det gått för dig i veckan? Några planer?

Kramar

2011-04-12 @ 13:34:57
URL: http://isallaboutcontrol.blogspot.com
Postat av: johanna

Jag vill ju ner och jag får ju gå ner eftersom jag inte kan leva såhär..

Jag slutar fem så lär klara mig. Har bunkrat upp med två flaskor vatten. hahah.. <33

2011-04-12 @ 14:22:42
URL: http://brunnbergjohanna.blogg.se/
Postat av: Hanna

Mellanmål är bra sägs det. Eller, mellanmål är bra. För ork och för bättre tankeverksamhet. Sen är det förbannat gott egentligen. Synd bara att det finns en tredje part inblandad i mitt och mellanmålets förhållande. Ångesthelvetet.Det här med behandling alltså... vet man inte själv får man inget, det är vad som gäller här. Inget erbjuds, man måste aktivt fråga efter det och leta efter alternativ. Det är ju heltidsjobb... och jag är hemma för att jag inte orkar jobba.Det var nya färska knippmorötter, ok, från italien men ändå. Färska fina saker. Mums!Nej tandläkare är ingen höjdare. Var livrädd som liten men fick tandställning och vande mig någorlunda. Nu är det nästan att betala som är värst...Kram

2011-04-12 @ 16:05:13
URL: http://uppfortsomfan.blogg.se/
Postat av: Julia

du behöver maten .

men blir avis av att ja inte kan äta så lite ibland, inte alltid..

2011-04-12 @ 16:43:57
URL: http://somethingyoung.blogg.se/
Postat av: Alice

Vad brukar du äta till mellanmål? Styrkekram <3Sv: Jag går till och från skolan varje dag (blir cirka fem kilometer sammanlagt) plus att jag springer. Så jag tränar inte direkt... Gillar inte det, heh. Att springa gillar jag dock!

2011-04-12 @ 17:13:06
URL: http://cupidrimeswithstupid.blogg.se/
Postat av: Anji

Du behöver maten du får i dig vännen.

Ja, det gör jag faktiskt, idag har det varit 15 min utöver stegen till toan.

Oj, hur känns det då??

Kram

2011-04-12 @ 19:55:53
URL: http://isallaboutcontrol.blogspot.com
Postat av: johanna

Menar du terminen ut? Ja men de kommer jag fixa.

Ja jag svimmade inte! drack konstant <33

2011-04-12 @ 20:00:26
URL: http://brunnbergjohanna.blogg.se/
Postat av: camilla

Haha jadu tiden bara rann iväg xD idag blev vi färdiga också jue :D men de e skoj :)haha citron/lakritsglass har jag inte testat e de gott verkligen? e de saltlakrits då?

Själv blev de vanlig vanilj :D mums! hihi har haft ett väldigt sug på just vaniljglass de sista :)ÅÅ den drömmen ser jag fram emot att drömma hihi :D du kan drömma detsamma om mig då? :)Ja asså allt blir lättare och lättare hela tiden tycker jag. försöker lyssna mindre och mindre på de onda tankarna och man märker ju verkligen att ju mer man utmanar desto lättare blir det nästa gång osv. visst de e fortfarande mtk som kan bli bättre men de går frammåt :D hur känns de för dig gumman?

kram

2011-04-12 @ 20:14:16
URL: http://resanupp.devote.se
Postat av: Julia

vet inte riktigt vad jag förtjänar . .joo jag vet EGENTLIGEN .. åå hatar att jag känner såhär, vill ju. Men har inte viljan till 100 % skit .

kram

2011-04-12 @ 22:09:28
URL: http://somethingyoung.blogg.se/
Postat av: ch

jag jobbar på apoteket också är jag idrottslärare så jag har det jag gör....är utåt alltid väldigt glad och postiv. är nog ganska falsk egentligen då jag lägger på en fasad...vad gör du på fritiden och om dagarna?

2011-04-12 @ 22:13:28
URL: http://attvarjedagutmanas.blogg.se/
Postat av: Hanna

Nej allt för många dagar är man förbannat hämmad av idiottankar och ångest. Som nu.. jag har ägnat alldeles för lång tid åt att bråka om maten och nu är den äten men inte fasen känns lviet bra, jag vill mest.. ja.. vad som helst för att slippa känna mig så äcklig.Jess, pengarna räcker inte så långt när man är en sjukskriven och en student och i sommar vet jag inte alls hur det blir, Jonathan söker jobb som en tok och min aktivitetsersättning upphör i sommar...Vill inte ens tänka på det.Jag har egentligen inte provat speciellt mycket. DBT... men det fungerade inte pga grupp och mycket stillasittande samt hemläxor. Har frågat om det finns något annat men fått nej som svar. Vad har du provat på?

2011-04-12 @ 22:53:18
URL: http://uppfortsomfan.blogg.se/
Postat av: Twiggy

Bra att du fick i dej något, men jag tycker inte om att du kompenserar så!!kramar

2011-04-12 @ 22:58:18
URL: http://twiggyrosablingbling.blogg.se/
Postat av: Minna

Hej Elin! Hur känner du dig ikväll? Hoppas du mår okej..? Och alla andra är inte alls finare än du, starkare än du och bättre än du. Jag kan slå vad om att du är bättre än mig på massor av saker, som tex filosofi, hehe. Och vilken lyckost till bror att ha dig som syster ;)

Och den där tveksamheten. Jag anser att den inte är ett dugg konstig, att de du berättar att du varit med om sitter kvar. För det är en del av dig och kommer alltid att vara. Och jag kanske inte exakt kan säga att jag känner som du, men till 99% känner jag igen mig i de du skriver. Och det är skrämmande. Och när du blir bättre tror jag att både jag och du kommer kunna ha ännu mer distans till alla upplevelser, tryggheten på psyk m.m. Vilket fall hoppas jag de.

Och dom där tabletterna... antingen kommer dom rädda mig eller döda mig. Allt är frågan om tid...när?

Tänker på dig! KramKram

2011-04-12 @ 23:16:01
URL: http://stolenmoments.blogg.se/
Postat av: HannaFindus

Jag tycker att det är otroligt viktigt att du fokuserar på sånt som faktiskt är roligt. Om du gillar brorsans filosofiuppgift ska du definitivt sätta dig med den och kanske en kopp te (vet inte om du gillar te...men det hör liksom till, hihi).

Hatar hur allting fokuserar kring maten. Man tänker ständigt på att man måste äta (oftast för någon annans skull) och då blir det alltid sån jäkla press att varje måltid man hoppar över räknas. Själv använde jag mig av metoden att jag bara fick göra roliga saker som belöning om jag hade ätit (delvis för att man inte orkar så mycket om man inte äter).

2011-04-13 @ 12:50:56
URL: http://nattstad.se/HannaFindus
Postat av: Anonym

Kämpa på, du är stark! DEt vet jag.

<3

2011-04-13 @ 17:42:51
URL: http://kugghjulspojke.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0