Kanske

Torsdag. Eller nej fredag. What difference does it make? I mitt huvud ingenting. Det är samma kaos, samma dödslängtan och samma röst som skriker på mig. I mig. I mitt huvud. Jag tänker inte tjata om det för jag har redan skrivit det femton miljoner gånger. Jag är trött på det. Jag är trött på mig själv. På mitt liv. På allt.

Jag är inte riktigt säker på att jag gör rätt nu. Det gör jag nog inte. Det mesta går fel. Mamma är trött på mig. Besviken på mig. Pappa är jag bara ett problem för. Lillebror försöker nog att inte ens bry sig. Det är nog lättast för honom. Det jobbigaste är dock när han äter godis eller ens en kaka börjar han genast prata om att det är onyttigt och måste träna bort det. Jag kanske inte är rätt person att höra det. Det leder till lite fler tankar i huvudet.

Skit samma, ni behöver inte läsa, jag har inte mycket roligt att skriva.

Jo just det, var på ät idag. Det är riktigt jobbigt att vara där nu. Fortfarande mycket jobbigt som kommer upp. Saker jag nog kommit fram till att jag inte vill prata om längre. Mår bara kasst av det. Fick lite sura miner då jag bytt tillbaka till den gamla VB-tabletterna. Orkar bara inte att inte kunna andas innan jag ens gått ur bilen vid en affär. Fan. Förhoppningsvis låter läkaren mig få prova ytterligare en annan, det hjälper inte ett skit att självmedicinera i längden, men jag vill helst inte dö av ångest.

Ja, det var väl det. Typ.

Kommentarer
Postat av: Julia

Tack.. aa jo försöker !

Ta inte den lättaste vägen ta den rätta vägen och i längden är den friska den lättaste vägen.Imon ska jag och bästis in till borås för att köpa present till en tjej vi ska till på kvällen och söndag ska jag in till göteborg !

Din?

kram

2011-04-08 @ 18:52:31
URL: http://somethingyoung.blogg.se/
Postat av: Twiggy

Hoppas att du får må bättre snart!sv: Jo, min pojkvän tjänar okej med pengar så att han har råd att försörja mej, men vi går typ plus minus noll varje månad så jag hade behövt egna pengar också:(

Han jobbar som produktions chef på ett visst företag:) hihikram

2011-04-08 @ 18:57:22
URL: http://twiggyrosablingbling.blogg.se/
Postat av: Matilda

Kanske är det så att det suger ännu mer än skit just nu. Och då är det så. Men vågar man tro på framtiden så garanterar jag dig att ljuset kommer. Det finns där framme men du måste även våga tro på det för att det ska komma till dig.I helgen köttar jag järnet, nu fan ska det sista lilla ur mig!Kramar

2011-04-08 @ 19:41:32
URL: http://matildamodigh.com
Postat av: Twiggy

Vet inte. Enligt fk så kunde de inte hjälpa mej:S och jag orkar ju inte stå på mej eller så heller. Pojkvännen fattar inte heller deras system för att inte tala om alla papper till höger och vänster som DE SLARVADE BORT och skyller på oss:S orkar inte!!Kämpa fina!

2011-04-08 @ 23:46:01
URL: http://twiggyrosablingbling.blogg.se/
Postat av: Anji

Jag skall ha bloggen kvar. Jag är med Jove ganska ofta men det är jobbigt för honom då jag knappt får i mig mat eller min hjärna fungerar :/Jag tror på dig också, och önskade jag kunde göra något för dig.

Kram

2011-04-09 @ 11:56:36
URL: http://isallaboutcontrol.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0