Fredag

Här vaknar man upp med snö på fönsterbläcket - inte alltför skojigt, men pappa sa att det är borta snart. Tveksamt då solen är låååångt från min trädgård. Och det kanske är lika bra, då gör det inget att jag är sur och lite nere. Inatt var ingen bra natt, inatt var inte heller särskilt givande. Orkade inte göra någonting mer än att stirra på samma gamla kudde jag som så många gånger förr lagt mitt huvud i. Men nu är det fredag - jag SKA äta chips och jag tänker dricka en cider. Det vore rätt fint, då det inte hänt på veckor.

Idag är det dessutom möte på ät. Bara psykologen idag. Får se hur allt blir framöver då det inte finns någon läkare som tar över den jag har nu. Strålande då jag fortfarande inte hittat rätt mediciner och inte heller i rätt dos. Fan. Vuxen psyk suger och är totalt värdelösa. Hur ska det då gå att inte ens få träffa en läkare? Det enda alternativet för att inte krascha då är väl självmedicinering, som jag lovar mig själv att sluta med. Men ja, jag gör nog hellre det är lever med idén att större delen av dagen har jag chansen att verkställa det jag så många gånger förr påbörjat - hoppa från vilken en bro. Så ja, hej då Lotta, hej då rätt mediciner, hej vuxenpsyk, hej då vuxenpsyk och hej då Elin.
Nu blev jag negativ. Skit i det jag skrivit. Det känns bara hopplöst idag. En bättre dag skulle jag inte skrivit så där.

Kommentarer
Postat av: johanna

Vädret suger allt, men finns inte så mycket att göra åt - tyvärr. Hoppas verkligen de går bra på mötet idag, håller tummarna. <33

2011-04-01 @ 12:06:30
URL: http://brunnbergjohanna.blogg.se/
Postat av: johanna

Fan då. men ibland är de bra att tänka men inte om fel saker. Men tunga saker måste man tänka igenom också.

Jag ska bara träna och plugga ikväll. Dudå? <33

2011-04-01 @ 17:25:16
URL: http://brunnbergjohanna.blogg.se/
Postat av: johanna

Jag vågar faktiskt inte skriva ut de om fel personer skulle hitta de. Nej okej jag förstår, även fast de är svårt så försök koncentrera dig på annat. Tänker på dig gumman <3

2011-04-01 @ 17:39:09
URL: http://brunnbergjohanna.blogg.se/
Postat av: camilla

Heja chips och cider :DÅå tack dina ord värmer så verkligen <3 jag blir helt rörd ska du veta, tack! du är helt otrolig du också ska du veta <3ÅÅ mums hemtmat :D har du bestämt vad du vill ha då? :)

Haha vi har fint väder nu :D sol hela dagen typ :D eller regn imorse men nu helt underbart :DÅå jag älskar också all sorts choklad ^^ bäst helt enkelt :)

kramis

2011-04-01 @ 18:00:32
URL: http://resanupp.devote.se
Postat av: Hanna

Vet du, jag har liksom haft den känslan.. Trots att jag aldrig gått på bup eftersom jag dumt nog inte insåg att jag behövde hjälp förrän jag var vuxen så har jag genom vad andra sagt fått uppfattningen av att bup generellt är bättre. Visst, en del råkar ut för röttägg som behandlar en som man är tre och inkompetent men i övrigt verkar det, mer mänskligt. Folk som blir inlagda på avdelning får stanna tills man ser förbättrin, det blir ofta ett tag, mig ville dom bokstavligen kasta ut från psykavdelning efter en månad trots att jag mådde sämre än när jag blev inlagd bara för att dom satt in en medicin och var rädda för att jag skulle börja trivas. Inom vuxenpsyk är det den värsta mardrömmen. Att en patient skulle trivas, då är man så gott som hospitaliserad i deras ögon. Därför är avdelningarna tråkiga, man får inte bli kompis med någon (då är man bara dålig för varandra) och man ska därifrån så fort som möjligt. Har haft en teori om det. Inom barnpsykiatrin har läkare och behandlare alltid föräldrar som står och glor på vården med friska ögon och som faktiskt kräver saker, kan säga ifrån och talar för sitt barn. Klart dom måste uppföra sig och se till att det är någorlunda drägligt då. Inom vuxenpsykiatrin finns inget sånt. Det finns ingen skyldighet att berätta för anhöriga, den vuxna har kanske ingen som aktivt jobbar med dom i behandlingen och får själv ställa kraven om sin behandling vilket inte alltid är lätt när man är sjuk. Således blir det också lättare att slappna av lite som vårdpersonal.Jaja, nog om mina snurriga teorier nu=pJag får träna precis hur mycket jag vill. Åtminstone har ingen sagt något annat. Har du någon begränsning?

2011-04-01 @ 22:21:31
URL: http://uppfortsomfan.blogg.se/
Postat av: Twiggy

Hur gick det med chipsen?:) Bra hoppas jag.Idag har jag varit på Ikea:)kram

2011-04-01 @ 22:36:41
URL: http://twiggyrosablingbling.blogg.se/
Postat av: deniiise :)

Det var ju inte ansträngande? :P

Hoppas du får det bra i helgen då :)

Kram

2011-04-01 @ 22:49:54
URL: http://flikkand.blogg.se/
Postat av: Julia

Önskar så att jag kunde gör allt bra för dig. <3Blev en lyckad kväll ändå. Aa med träningen ändrar jag mig inte . .kram

2011-04-01 @ 23:22:14
URL: http://somethingyoung.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0