Buhu

Nej inte så, även om det var tungt att säga hej då. Hon är en av de bästa inom psykiatrin jag mött, och det är jag glad för. Jag hade nog inte kommit så långt utan henne. Men nu är det som det är - hon slutar, vi, ingen på ät-enheten har någon läkare som tar vid och därmed är vi läkarlösa. Vilket i sin tur leder till att inga tabletter byts eller ökas, inga planeringar skrivs, sjukskrivningar författas inte. Känns otroligt tryggt.

Nog om det. Jag har varit ute och sprungit idag. Solen lyser upp hela himlen och molnen som svischar förbi är lätträknade. Det var otroligt skönt att få njuta av naturen igen, jag älskar att vara i naturen, bland träd och löv, bland bäckar och sjöar, bland kvitter och sång, bland livet och friheten. Okej nu ska vi inte överdriva, men jag älskar det. Därmed är jag rätt nöjd med mig själv - jag höll springandet på en vettig nivå i lagom längd i tid. Nästan i alla fall.

Nu laddas det inför en middag jag inte riktigt vill äta. Men ner ska den. Kyckling har jag bestämt att jag kanske får i mig.

Kommentarer
Postat av: ch

men! låt det ta tid. du kommer kunna komma tillbaka till arbetslivet, vara social och inte vara styrd av inre röster som styr din vardag och hela dig totalt. låt det ta tid bara... för att vända dessa tankar går tyvärr inte på en natt. det är en jobbig process.ha du också gått i nån sport eller hur kan du förstå mig så bra? jag fattar egentligen ite vad jag håller på med. gör allt för att få spela fotboll och får tillsägelserna opm att jag måste sluta med tränngen utanför och ändå gör jag det inte. fatta inte vad problemet sitter... varför slutar jag inte bara så jag får göra det jag älskar (fotboll) vilken jääävla problematik....huga---vad ha du plugga? bra att du gör nått på dagarna iaf! du får hitta de små guldklimparna i vardagen! :) kram

2011-04-14 @ 19:14:49
URL: http://attvarjedagutmanas.blogg.se/
Postat av: HannaFindus

Skönt att det finns så bra läkare ändå! Ibland tappar man verkligen hoppet.

Är du inlagd eller hur ligger det till egentligen? Förlåt om jag ställer jobbiga frågor, men jag blev bara nyfiken.

2011-04-15 @ 01:22:36
URL: http://nattstad.se/HannaFindus
Postat av: Johanna

Du får vara försiktig när du är ute och springer! Tänker på dig <3

2011-04-15 @ 09:59:22
URL: http://brunnbergjohanna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0