A new friend

I mitt huvud pågår det ständiga tankekriget och jag har som vanligt bara ett bra sätt att lösa det på - tabletter. De nya har dock inte alltför trevligt bieffekter - hallucinationer. Mycket mysigt att se vampyrer bakom sig i spegeln. Eller att mina ben viker sig dubbelt så de bryts. Eller konstiga andetag under sängen. Ja ni fattar, jag vill inte ha kvar den här tabletten. Det suger att behöva prova nya men nu har jag provat i princip alla och den ena efter den andra som inte tjänar sitt syfte. Är trött på det nu. Men någon som fungerar måste finnas, jag må vara outhärdlig och ett major poblem men inte ens jag kan väl vara så jobbig?

Jaja, idag då. Har varit i Eskilstuna med grannen och gått i shoppingcenter. Inte så mycket folk så klarade mig rätt bra. dock höll jag mig ifrån att öppan plånboken. Hatar allting just nu, ingenting som flyter riktigt.

Imorgon slipper ni inlägg från mig, jag är hemma igen mitt på dagen på fredag. Vi ska upp till farmor över natten.

Kommentarer
Postat av: Johanna

allt känns skit här med, finns här <3

2011-04-20 @ 21:32:37
URL: http://brunnbergjohanna.blogg.se/
Postat av: Matilda

Jo.. sår har jag definitivt. En del större och andra bara skrapsår. Psykiskt så är det inget längre.. nu vill jag bara läka så jag kan köra på igen!Varma kramar

2011-04-20 @ 21:47:30
URL: http://matildamodigh.com
Postat av: aww

om de ngnsin kommer bli det..jag skall umgås med mina kusiner, dd? <3

2011-04-20 @ 21:50:06
URL: http://amandawahlgren.blogg.se/
Postat av: aww

alla andra år har vi haft påskmiddag, men iår går vi på restaurang istället!låter mys att åka till farmor.

kram

2011-04-20 @ 22:09:22
URL: http://amandawahlgren.blogg.se/
Postat av: Hanna

Nej, ingen ska behöva må så här, varken du eller jag. Sova bort fungerar knappt längre. Jag som nästan aldrig drömt mardrömmar har gjort det flera nätter nu. Vaknar och mår allmänt piss. Jag äter, alltså finns ångesten här.Det där är ju inte jobb, det är sysselsättning.. dvs.. skyddad verkstad för psykfall, och i det här fallet också en del nyinvandrade som samtidigt läser sfi.Inte överdos, då är det bättre att komma hit så kan jag be illrarna tugga sönder dig lite så du får ont. Har en spikmatta till förfogande också.

2011-04-20 @ 22:34:19
URL: http://uppfortsomfan.blogg.se/
Postat av: Twiggy

Jag hatar också allt nu:(

2011-04-21 @ 01:22:26
URL: http://twiggyrosablingbling.blogg.se/
Postat av: camilla

Ha det riktigt kalasbra :)Men de där tabletterna lät ju inte så bra?Ja jag blev glad efter igår, speciellt efter proverna :D o behandlaren var nöjd med viktuppgången också, även om de såklart hade fått vara mer liksom men hon var nöjd :)Hur länge har du haft dina sjukdomar? :/ hur blev de sen när du började högstadiet då? blev de bättre?

Jag trivdes jättebra på gymnasiet, gick i världens mysigaste klass :D men de va stressigt, mkt prov o grej som skulle göras:P hur trivdes du där?Japp :) har garanterat jobb där, chefen ringde mig hehe :D har du funderat ngt på sommarjobb?kramar

2011-04-21 @ 07:54:54
URL: http://resanupp.devote.se
Postat av: Matilda

Ja. Och nej. För jag hade inte ont först. Jag reste på mig, fixade cykeln och hoppade upp på cykeln igen. Men dagen efter, igår, på morgonen... det var fruktansvärt!

Idag ska jag vila och dra mig mot gymmet ikväll. Träna måste jag annars kommer jag nog bli knäpp inom sin tid, haha.Hoppas du har det underbart där du är.

Kramar

2011-04-21 @ 10:44:27
URL: http://matildamodigh.com
Postat av: Sandra

Hej söta du!

Vad hittar du på idag?

Kram

2011-04-21 @ 13:57:55
URL: http://bergvallfoto.blogg.se/
Postat av: Anji

Jo precis. Jag struntar oftast vad alla andra säger förutom äs, för det är ju det viktigaste vad den tycker.

Du hittade inget i Eskilstuna som du ville ha? Jag tycker det är ganska stort där men jag hatar verkligen gå runt ibland folk :S

Kram

2011-04-21 @ 14:26:35
URL: http://isallaboutcontrol.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0