Vem sa att livet gick att köpa?

För jag märkte idag att det inte går så bra. Onödig energi som går åt. Det hjälper inte att jag köper godis, som jag oftast inte äter, eller köper pysselsaker när jag inte kan pyssla. Men det är så det är. Livet går inte köpa. Det lever på som det passar och glömmer att jag vill vara med och leva. Så här står jag, väldigt olevande och saknar tiderna då det var okej att må dåligt.

MEN, nu ska det peppas. Jag ska klara det här. Jag ska få leva med livet utan att tro på att det inte är sant. För det ska vara sant, kan vara det och kommer göra det. Om det så krävs att det kommer åtta kilo till, vilket är det som fattas till hälsosam vikt. Hur låter det?

bild

Kommentarer
Postat av: Anji

Känns verkligen som jag har förlorat två dagar i rad. Har inte så mycket krafter men skall försöka. Jag måste. Äs FÅR inte vinna. Hoppas du har haft en bra helg.

Kram

2010-11-28 @ 19:06:36
URL: http://isallaboutcontrol.blogspot.com
Postat av: Anji

Lite mat, men sjukt bra att du behöll det iallafall. Vet inte vad som händer i veckan, försöka träna o äta och bara vara hemma. Själv?

Kram

2010-11-28 @ 19:11:02
URL: http://isallaboutcontrol.blogspot.com
Postat av: Em

Sv. Är rädd för de.. Han jobbar ca 5 min här ifrån fortfarande och när han glömt de sakerna ha gjort... Så är väl risken stor.. Vi vågar inte ha dörren olåst när vi är hemma ens :S

2010-11-28 @ 20:32:38
URL: http://Minanorexiresa.wordpress.com
Postat av: camilla

Nää asså jag tycker det är så kul med julen så för mig är det inga problem alls att åka runt så :D Fast mat äter vi bara hos de första vi är hos, sen blir det oftast godis och risgrynsgröt hos mina andra kusiner :) Men man är ju aldrig hungrig på jul om man säger så :PHmm favoriten är nog, ja vet faktiskt inte, älskar typ att prova baka och laga nya grejer som jag inte provat innan, men snoddas (kärleksmums) är en av favosarna :D Vad är din favorit?? :)Har din helg vart bra?:D

2010-11-28 @ 20:33:01
URL: http://resanupp.devote.se
Postat av: sandra

sv: joo du peppar mig massor!:)

Jag tycker du jobbade bra med middagen ändå!:) jag var inte mycket bättre:/ bara crisscuts med pepparketchup och inget till, och idag en rostad macka med sylt, till middag alltså.

Crisscuts, de är som pommes typ fast annorlunda form och annorlunda kryddning:P

Hur går det idag?

kramar

2010-11-28 @ 21:01:19
URL: http://tunnare.blogg.se/
Postat av: Julia

Det låter mycket bra!<3

KRAM

2010-11-28 @ 21:06:22
URL: http://somethingyoung.blogg.se/
Postat av: Minna

Ja det är skönt att veta att man inte är ensam med sina problem. Därför känns det bra att ha bloggen. Man ”möter” folk med liknande problem och kan jämföra erfarenheter. Det känns bra. Det känns som min läkare börjar bli trött på sitt jobb. Hon har gått ner på halvtid, är 61år och känns just nu lite oengagerad. Men kanske bara är en känsla. Men sånt borde inte gå ut över oss. Pappa har problem. Både med alkohol och annat. Tyvärr. Haft det i ca10år mer eller mindre och det är många i hans yrke som har det. Det drabbar mig på olika sätt. Tyvärr är alla sätten negativa och gör mitt liv lite svårare att leva.

Hur känns det för dig, nu inför jul och allt? Har du bra kontakt med dina föräldrar? Om jag ska vara ärlig är jag rädd. Rädd för att pappa ska göra något dumt.

Men måste fortsätta kämpa och måste bara säga tack för att du svarar <3

2010-11-28 @ 22:51:59
URL: http://stolenmoments.blogg.se/
Postat av: petris

det är sant som du skrivet finis. riktigt kloka ord detdär. ingenting går att köpa förutom saker som underlättar lite för oss. men det viktigaste av allt är inte köpbart. kärlek, vänner, familj osv. det köps inte, utan det har vi.sv; tack för att du tror på mig söta du! och varm choklad skulle jag nog druckit för idag är det en förkyld petra som sitter hemma och snörvlar :pKramar

2010-11-29 @ 09:49:19
URL: http://barapetriis.blogg.se/
Postat av: Cilla

Sv: Verkligen, ska bli skönt att komma iväg en stund. Är oftast när jag är själv också som jag klarar det bäst för då vet jag att jag måste ta ansvar. Men är jag hemma kan jag låta mamma eller någon säga åt mig att äta för att få mindre ångest typ.Och mnassa pepp till dig, jag tror på dig! <3

2010-11-29 @ 11:18:23
URL: http://bloodysabbath.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0