Nu ska ni få höra (varning för negativa tankar)

Idag har varit den sämsta dagen på månader. Allt, precis ALLT har gått fel. Somnade fyra, vaknade för tidigt, vid sju, av en sur mamma, som tyckte jag var för sen. Så upp kom jag men önskade snabbt att jag inte gjort det. För ätstörningsenheten väntade. Och ett hemskt, avskyvärt och ångestladdat möte med psykologen. Allt gick fel från början. Som alltid började hon med att fråga hur allt var, jag sa hur allt var men lite nedtonat och vinklat lite väl lögnaktigt åt det friska hållet men vad gör det. Jag är ju ändå normal och har problem som alla vanliga människor har. Nej, för jag är ju inte unik. Yey vad ÄS blev glad. Han hoppade på mitt hjärta, det som var kvar av det. "Jag säger ju att du är misslyckad. Ett fetto som alla hatar. Du är värdelös. Du är inte ens lite speciell, du har bara tagit alla det negativa från människor och slagit ihop det - du blev ett misslyckandeprojekt. Den enda som tycker om dig är jag" Ja. Ni fattar vinken.
Kort efter detta: pennorna till whiteboardtavlan dyker upp. Och genast kommer ångestpåslaget ännu mer. Flashbacks spolas fram och tillbaka för mina ögon. Lärare som suckar, himlar med ögonen, tjejerna i klassen som viskar, killarna som svär. Gnisslet från pennorna. Bänken som bränner mina händer. Men kvar i nuet, idag, fanns Marie, som jag inte alls kunde förstå vad hon sa. Det lät som alienljud när hon pratade och orden på tavlan hon skrev flöt ihop, jag försökte läsa bokstäverna för att ha något att hålla fast i, men det gick inte. Tårarna brände bakom ögonlocken och paniken grävde i halsen. Jag trodde jag skulle dö.

I skolan kunde jag inte andas utan de där tja några för många rosa piller (typ 10 för många eller så). Jag misslcyakdes totalt med en jättenkel uppgift - jag är sämst! Fick skjuts in till stan där jag missade bussen hem med två min. Stod i kaoset och väntade tio min. 1 timme och 22 minuter senare klev jag in genom min dörr. Resan ska ta 16 min och 2 att gå. Vi stod nämligen i en backe mitt i Västerås och kom ingenstans alls. Jag frös som en minihund och var allmänt sur. Ångest hela dagen + för många tabletter + ångest inför att äta + att jag insåg att jag inte skulle hinna äta + ångesten för utbildningen som skulle varit ikväll.

Väl hemma insåg jag att nej, dagen hade varit för jobbig för att jag skulle kämpa med att få i mig mat. Kändes dumt att chansa i och med att jag skulle på utbildningen. Vi lyckades på något vis ta oss tre km i snöstormen men insåg att vi hade ca 20 % chans att ta oss fram till slutmålet. Så ingen utbildning blev det ikväll. Nästa gång (om två veckor) blir det istället. Tar mig hem och väntarpå skjuts som ska ta mig hem till mamma och pappa. Vi fastnar på ICA eftersom hennes bil dog. Innan dess hade jag lyckats slarva bort mitt bankkort och på väg hem slarvade jag bort en vanta. Jävla skit vilken dag det har varit idag.
Men ikväll har jag tagit en extra sömntabletter så borde somna runt tre med lite tur.
Och imorgon väntar teammöte på ätstörningsenheten.Sammanfattat: panikångest: 2 ggr
tårar: 1,5 ggr
synliga misslyckanden: 2 st
osynliga misslyckanden: 500 xxx 000
nya skärsår: 36
rosa piller: 32
kcal: 780
kg: i alla fall lite nerKommentarer
Postat av: Emli

Sv: Osch..Leverpastej (+gurka), skinka (+gurka), ost (+tomat/marmelad/gurka), kalkon, mjukost, messmör, sylt (hallonsylt/blåbärssykt = nom!), räkor, kaviar, avokado.. Eller superonyttiga (men ack så goda!) nutella? ;)

2010-11-09 @ 23:44:43
URL: http://sockerskrin.blogaholic.se
Postat av: Cilla

Sv: Tack så mycket för den fina kommentaren. Peppa dig själv med samma fina ord! <3 Vi förtjänar helt klart bättre och vi ska ta oss ur det här, jag tror på dig :)

2010-11-10 @ 08:31:58
URL: http://bloodysabbath.blogg.se/
Postat av: Emli

Sv: .. Fast det är viktigt att du är smörgåsen också, Elin. Ledsen att leka moraltant på dig, men du vet väl att det är det svåraste som är det bästa för att bli frisk? :)Hm.. Ost+ägg kommer egentligen inte först, eftersom jag nuförtiden inte äter det.. Men högst kommer nog ost, om den är riktigt god. Smaklös/för stark ost går rakt bort. Annars är det leverpastej + gurka, eller vanligt, mjukkokt ägg.

Vad brukar du ha? :)

2010-11-10 @ 08:55:03
URL: http://sockerskrin.blogaholic.se
Postat av: petriiiis

din dag förklarar ju varför du mår som du gör fnuttan. jag tycker synd om dig. vi förtjänar så mycket bättre än massa självhat som ljuger oss rakt upp i ansiktet. men trotts all ångest och olycka måste vi fortsätta kämpa. inte ge upp nu, vi kan och SKA fixa detta. Kram

2010-11-10 @ 09:21:00
URL: http://trueanolife.devote.se
Postat av: sandra

sv: nej men fy låter inte alls kul :P här är det massa blöt snö på hela marken, kommmer ju inte kunna gå på promenad ju :P

Jag skulle vilja ha nån medicin mot ångest och deprission, tror du jag skulle kunna få det?:P

Åh elin, blir ledsen när du är såhär nere:( hur är det idag?

kramar

2010-11-10 @ 09:51:52
URL: http://tunnare.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0