Mycket att hantera

Japp. Igår var en tung dag. Som sagt är ett liv med ÄS ett liv utan en verklig verklighet. Så att vara normal och leva utan ÄS verkligheten för ett tag är krävande. Det tog lång tid innan jag vågade höra av mig till Bäckbyflickorna men jag gjorde det och delvis fick jag ångra det. Jag är dum i huvudet, det vet jag och fick det bevisat igår. Dum dum kommentar som var taskig och jag vet det.
Åkte hem kort därpå, och fick ångra det med. Handla själv på ICA. En lördag klockan 17? Det gick, men långsamt. Tog paus bakom hyllor där inga människor var. Böckerna, djuravdelningen, tacohyllan, konserverna. Jag handlade godis, yoghurt, julmust, vindruvor, och ja. Det var väl typ det.
Några timmar senare dyker ett sms från A upp. En sköterska jag hade på barnpsyk för flera år sedan. Lite ångest för det känns som att hon alltid velat att jagska göra bättre ifrån mig än jag kan. Därmed känner jag mig alltså dålig. Men egentligen är hon inte så. Men äs säger det och då är det så.
En kvart senare dyker en låt upp på teve med ett namn i titeln som jag inte heller hanterar så bra. Där sitter jag med minnen som river sönder mitt hjärta när jag tänker på det.

Idag är det annorlunda. En fot som inte blir bättre alls. Snarare värre. Äter chips nu. Har ätit frukost med. En halv deciliter yoghurt. Hade tänkt en hel men orkade inte.

Kommentarer
Postat av: Julia

Glöm dagen och tänk på denna en nya ! <3

DU kan!

KRAM

2010-11-07 @ 12:13:12
URL: http://onlymenothingmore.blogg.se/
Postat av: Celia

Ha en bra söndag <3

2010-11-07 @ 12:20:25
URL: http://celiadanielsson.blogg.se/
Postat av: [kampen tillbaka]

Styrkekramar!!

2010-11-07 @ 12:30:26
URL: http://mergimebytyqi.webblogg.se/
Postat av: sandra

sv: Det var inte det att jag hade problem att säga till, för det kunde jag ha gjort de vet jag, det var bara det att panikångesten var för stark så det hade ändå inte spelat roll om jag fick en ny och fick rätt, för allt var redan förstört kändes det som och paniken var så jävla stark.

Hade ändå bara tryckt ner i halsen, har det hänt dig nångång?:/

Jag åt sjukt mycket igår och ändå är VILL jag hetsäta idag känns det som:O det är ju sjukt om nåt:( jag vet inte vad jag ska göra idag, åka och köpa hetsmat typ:O

Du då vännen?

tack för att du finns!

kramar

2010-11-07 @ 13:21:43
URL: http://tunnare.blogg.se/
Postat av: sandra

sv: tack för dina fina ord!

Nu har jag lugnat ner mig litegrann, idag ska jag leka fin i kanten, ost och kex åkte jag och köpte, ingen tårta:P

Blev sugen på ost och kex som är så läskigt:S

kramar

2010-11-07 @ 16:32:15
URL: http://tunnare.blogg.se/
Postat av: LM

Nej, du är bäst <3


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0