Mitt lilla kärleksbarn

Ni vet sådär att man är fast vid något alldeles för mycket att man till slut blir helt beroende av det? Att det liksom är mitt lilla "viktighetsprojekt". Jag menar inte ÄS, för ÄS är viktigast av allt. Utan jag menar det viktigaste av den normala, I-landsvärlden. Mitt sådant är för stunden en frukostbuffé min klass ska hålla i. Eller snarare jag och klasskompis. Tack Madde för ditt stöd i vad vi än gör.

Men det var dåligheterna (tycker det är ett fint ord, fastän det inte är ett ord). Jag andas fortfarande av luften som en viss Marie gav mig. Lite småtankar som dyker upp. Som till exempel: "Om jag åt godis när Marie var här, och jag fortfarande kan känna lukten av henne då borde det fortfaranade räknas som att hon är med mig" Right? Så jag har ätit en laktritsstång. Mamma har varit på kryssning så hon har handlat åt mig. HON HAR KÖPT BAILEYS!!!!
Jag gillar alkohol. Särskilt Baileys och Peach Melba cider. Onödig fakta.

Förresten har jag och delgivits informationen att det är flera människor därute som faktiskt fått ut något positivt av min blogg. ÄS-sjuka, psykiskt sjuka, normalt sjuka och ja en del andra. Det är jag glad för, för det är den andra halvan av varför jag ens skriver, trots att det många gånger tar emot. För om jag så hjälper en människa, att bara tänka en gång hur fel det är det liv vi så kallat lever, då är det värt varenda rad jag skrivit. Så njut/onjut av läsningen och med hopp om att ni finner det läsvärt lämnar jag bloggen för att röra mig mot Bloglovin.

Kommentarer
Postat av: ebba

Baileys är fina grejer det =)

Ja du vissa dagar är bättre än andra. Idag har jag haft en hyfsad dag tror jag. Hur går det själv?

Kramar

2010-11-03 @ 19:31:30
URL: http://ebbsillon.blogg.se/
Postat av: Julia

Du hjälper mig gumman<3

Och tänk så ja jättebra, marie är i ditt hjärta fortfarande! Du är stark och underbar<3

KRAM

2010-11-03 @ 21:44:20
URL: http://onlymenothingmore.blogg.se/
Postat av: sandra

sv: Elin! jag vågade inte :( jag var för feg jag bröt ihop :( men sen tog jag igen med naturgodis, och popcorn! men känns ändå inge bra nu:(

kramar

2010-11-03 @ 21:56:40
URL: http://tunnare.blogg.se/
Postat av: Ulrika

Ja, din blogg betyder mycket och kan tänka mig att den hjälper många.

Hoppas du haft en fin dag.

Kramar i massor.

2010-11-03 @ 22:14:29
URL: http://mittmirakel.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0