Ett längre inlägg

Idag är det bättre. Långt ifrån bra men idag mår jag så pass bra att jag kan skriva ett läsbart inlägg. Ber om ursäkt för de senaste dagarna. Vad har hänt det senaste? Jag har gjort ett prov som jag inte tror att jag klarade. Det vore i så fall det första provet jag gör som jag får underkänt på. Jag vet inte vad som kommer hända med mig om det visar sig vara så. Gå under? Dö? Mörda mig själv? Tappa fotfästet?
Men nu tänker jag i alla fall vara lite glad åt att ha träffat en so lärare jag hade för massa år sedan. Fem. Senast vi sågs hade jag sjukhuskläder på mig och inledde en panikattack på ICA. Han tyckte jag såg bättre ut nu. Och det gör jag kanske. Jag önskar jag kunde se det. Se det ni säger att ni ser. För det jag ser stämmer inte alls med det jag ser när jag tittar på mig själv.
Återkommer senare, men ett vad jag hoppas positivt inlägg.

Kommentarer
Postat av: Anji

Ja det tar ett tag och hämta tillbaka allt som man förlorat under vägens gång. Men eftersom alla år innan som gått förlorade så finns hela framtiden kvar som man kan göra så mycket bättre.Man ser inte alltid det andra ser. Dom ser sanningen och vi ser bara lögnerna när vi ser oss själva.

Kram

2010-11-17 @ 18:03:51
URL: http://isallaboutcontrol.blogspot.com
Postat av: Em

du kommer inte dö om ett prov inte går som du vill, men jag känner igen känslan!sv. jag fixar inte att äta inför folk :( därför de e ett sådant problem med maten... (när jag har fullt schema)

om du fortsätter känna dig tvingade e de ju alltid svårare att komma dit.. men samtidigt att inte tvinga dig skulle kanske resultera i att du lev sjuk igen, jag vet inte vad som är bäst.. jag hade inte vågat riskera något om jag hade varit anhörig till dig, men samtidigt inte kul när du funderar att ge upp eftersom du intekänner för att äta..

ikväll, tja jag mår väl inte jätte bra.. men jag överlever,de gör jag!

2010-11-17 @ 18:49:38
URL: http://minanorexiresa.wordpress.com
Postat av: sandra

sv: jaa dom brukar ju ha de de jefla chipsen:P

men det är också dedär chipsen som utgör hälften av alla kalorier jag får i mig på en vecka:O

Men det är inte samma sak med choklad, chokladsuget kommer mest efter chipsen haha:P men kitkat det är gott faktiskt:P

kramar

2010-11-17 @ 19:12:50
URL: http://tunnare.blogg.se/
Postat av: ebba

Sötnos, jag lider med dig när du skriver om hur dåligt du mår. Men du MÅSTE orka kämpa. Du klarar det, det vet jag!!

Fan jag får nästan bara i mig godis. Men dfet får ju mig att må bra? Iaf ett par sekunder innan ångesten kommer. Då är jag som ett barn på julafton :P Ska du göra något kul i helgen Elin?

2010-11-17 @ 19:47:27
URL: http://ebbsillon.blogg.se/
Postat av: cilla

Sv: Tack så otroligt mycket för din fina kommentar. <3Fortsätt kämpa på! <3

2010-11-17 @ 21:09:56
URL: http://bloodysabbath.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0