Efter första rundan

Det blir inte bättre än så här. Säger ÄS. För Han vet exakt vad han ska göra nu för att mosa mig totalt. Och Han gör det rätt bra. För ikväll är det riktigt tufft. Han skriker. Jag skriker inuti och vill helst av allt skrika ur mig alltihop. All frustration, ilska, hopplöshet, tjockhetstankar, äckelkänslor. Men min mun förblir stängd och tankarna förblir kaosartade.

Men vet ni?! Imorgon, det är dagen för att börja om. Jag är nämligen ledig imorgon. Hela dagen. Och trots att vi bara haft två dagar i skolan denna veckan har det varit jobbigt. Väldigt jobbigt faktiskt.

Kommentarer
Postat av: Em

När jag får den känslan så skriver jag av mig om fler är hemma. Annars om jag är själv brukar jag skrika i en kudde eller slå i madrassen eller kasta med mina stackars gosedjur :)

Det brukar lätta då :)Jan tänkte på de har du problem med att slappna av? Tänkte du kan få en länk av mig till en sida där det är ett program man följer i 6 veckor för att lära sig slappna av.. Jag har nyss börjat..

2010-11-25 @ 22:48:59
URL: http://Minanorexiresa.wordpress.com
Postat av: sandra

sv: åååh min alldeles egna expert:) hämtar tabletterna idag så jag börjar alltså med dem idag, nu snart är de vägning:(

kramar

2010-11-26 @ 07:12:53
URL: http://tunnare.blogg.se/
Postat av: petris

sv; tack för din gullekommentar! söt du är :)för många tabletter? vad äter du för några? det är dock inte "matbiten" som är det värsta inför julen. massa alkohol som inte leder till något bra i min familj.. men ja. jag hoppas såklart att det blir bättre i år :) och det tror jag på.jag somnade tidigt i onsdag, så det blev ett segis svar nu eftersom att jag inte kände mig lämpad att svara igår när jag inte kände mig på G :pkram på dig!

2010-11-26 @ 07:57:37
URL: http://barapetriis.blogg.se/
Postat av: camilla

Ja eller hur, älskar torsdagar:D vade blev det fr något tv prog hemma hos dig igår?:)Okey :/ du hade inte velat maila ditt matschema eller något? :)just nu är det nog bara samtalsterapi och läkarkontroller som gäller. Ligger på gränsen till att bli tvångsinlagd så måste kämpa på här hemma nu. Jag har så fruktansvärt bra stöd från alla runt omkring mig så jag hoppas verkligen jag lyckas ta mig ur det här. Allt går om man bara vill eller hur?

Sen har jag ju fått förslag på måltidsträning som jag funderar på att börja gå på. men det känns lite läskigt att få maten upplag färdig på tallriken!Har du några roliga planer för idag?

2010-11-26 @ 07:58:12
URL: http://resanupp.devote.se
Postat av: elin

sv: nja, en dag brikar vi besöka farfar och kusinerna på pappas sida, en annan dag kusinerna på mammas sida och morföräldrarna.vi har ungefär 8 timmar med bil upp dit vi ska. vet inte om det kan klassas som när. allting är väl relativt.

2010-11-26 @ 09:48:12
URL: http://simsalabimen.blogg.se/
Postat av: Cilla

Sv: Är årets smak på glöggen :) Har hört jätte bra om den så hoppas att den är god :) Gillar glögg så. Jo, det är svårt att inte låta det gå ut över maten när det är maten man oftast har ångest över. :( Kram på dig. <3

2010-11-26 @ 11:21:13
URL: http://bloodysabbath.blogg.se/
Postat av: frökenana

Se till och skrika tillbaka, vinn över honom! Genom att vinna över sin äs/noja resulterar till att att han med tiden blir svagare! Det är sant, svårt att tro kanske men det stämmer.kram

2010-11-26 @ 11:53:02
Postat av: Anji

Det blir bättre :)

Hoppas du får en bra helg. Kram

2010-11-26 @ 11:55:41
URL: http://isallaboutcontrol.blogspot.com
Postat av: camilla

Det är kämpigt som sjutton idag.Har varit mkt tankar om att portionerna varit alldeles förstora och sånt. Men aa funderar som sagt fortfarande på måltidsträningen men något får mig att tveka. Kanske för att jag inte har kontroll över maten då? har du vart på sådant ngn gång?

varför har det varit en jobbig vecka?:/

dagen har mest gått åt till att se på film på tv och pussel :) får inte röra mig alls för tillfället så det finns inte så mkt annat o göra :)Vad har det bakats för gott hemma hos dig?:)Kram

2010-11-26 @ 18:57:48
URL: http://resanupp.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0