Du är orättvis mot dig själv och det är onödigt

Det blir bara allt sämre. Jag tänker hålla det kort för det blir ett tungt inlägg. Jag känner mig ensammast i världen. För varje gång jag går till Marie, på ät, mår jag sämre. Känner mig mer värdelös. Mer dum. Mer korkad. Mindre sjuk men mer ångestfylld. Visst är det logiskt? Men jag är ju frisk? Jag får inte skriva tvåor och ibland ettor på måendedagboken. Det är en skala från 1-7, där 7 är när jag mår bäst. Men enligt henne år jag för bra för att få skriva ettor och tvåor. Och jag är orättvis mot mig själv för att jag tänker på det förflutna. Och det är onödigt, jag gör det bara för att jag har vanan att tycka att jag mår dåligt. Fattar ni vad jag tänker när jag får höra det här? För livet är verkligen rättvist. Eller inte.. Och vem i helvetesjävlakukfitta har sagt att jag valt det här? 

Nu ska jag försöka slippa henne så mycket jag bara kan. Det hjälper inte att gå till henne mer. Vågar inte säga till att jag vill byta. Jag vill inte mer nu. Så hej då.


Kommentarer
Postat av: sandra

Elin du måste vilja! du kan du är stark och bäst! kämpa!!!

sv: jaa det är synd, skulle vilja träffa henne oftare:P

jaa jag har rätt dålig koll, jag har ätit hela dagen idag tror jag :/ och det känns alldeles för mycket :O vad tror du? är de för mycket?

ikväll drar jag till exet och ser idol och spelar spel, vad ska du göra fina?

kramar

2010-11-19 @ 17:33:51
URL: http://tunnare.blogg.se/
Postat av: Ulrika

Elin, jag tänker på dig.

Nej, det kan ju inte vara meningen att du ska må sämre av att träffa henne. Önskar du kunde få komma till någon annan.

Kärlek, styrka och kraft från mig.

Kram

2010-11-19 @ 17:52:47
URL: http://mittmirakel.blogg.se/
Postat av: fröken ana

Sv: mm okej, visst är det tråkigt. Jag är 20 år :P hur gammal är du?Nej jag har också spytt idag :(vi får helt enkelt ge varandra en peppkram, jag ger dig i allafall en - kram!

2010-11-19 @ 18:13:11
URL: http://frokenana.blogg.se/
Postat av: ebba

Gumman jag blir verkligen ledsen när jag läser om hur dåligt du mår. Finns det ingen annan du kan få prata med?Jag ska aldrig börja med att spy, det behöver du inte oroa dig för. Jag tycker det är så vidrigt.

Jag hinner inte ta igen mig :( Måste plugga. Min handledare är helt cp och jag måste verkligen förbereda mig för experiment som hon har gjort till världens grej. Så jag har minsann att göra i helgen :(Kramar!

2010-11-19 @ 20:30:43
URL: http://ebbsillon.blogg.se/
Postat av: Em

Usch, låter verkligen inte bra :(

Kan inte din mamma säga ifrån om att du vill byta?

2010-11-19 @ 22:18:59
URL: http:// minanorexiresa.wordpress.com
Postat av: Anji

Jag förstår vad du menar. Min psykolog har sagt att jag tror att sjukdomen är kronisk, allt kommer vara förevigt men det är ju inte så, måste bara släppa det gamla och försöka ta nya babystep.Ja, åt ett ägg hos en kompis ;)

Kram

2010-11-20 @ 01:02:06
URL: http://isallaboutcontrol.blogspot.com
Postat av: Anonym

Det är inte normalt att tänka på självmord på natten, att ha panikångest, spy, inte äta eller tvångsträna. Jag tycker det låter som att din psykolog har seriösa problem om hon tycker att det är okej att må som du gör... Jag har varit där du är och jag vet också att det går att ta sig ur det. Heja dig!

2010-11-27 @ 00:51:54
URL: http://attblifri.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0