Det sista om denna fantastiska upplevelse

Ni som läst en del tidigare inlägg har kanske hört att idag var en stor dag: dagen då allt som allt handlat om sista veckan fick sitt slut. Och ja, jag kan faktiskt säga att det gick bra. Vi hade som sagt en frukostbuffé för vad vi tänkt skulle bli 200, sedan slutade med hundra till i princip. Vi var lite kort om folk och fick stöd från andra i köket. Men inga missöden, förutom sex liter vatten med röd karamellfärg som hamnade på det golv där det femton minuter senare skulle stå en 3 meter lång bänk med kalla varor: marmelad, yoghurt, smoothie, mjölk osv. Därmed blev det tajt, verkligen tajt, med tid att få ut allt som skulle stå serverat kl 7. Så för alla trogna läsare (och ni som nu får veta): JAG var UPPE klockan 4.32!!! Ja på natten. Morgonen. Natten för mig. Wow på mig. Jag är nämligen världens mest hatiska människa gällande morgonen. Jag är en nattmänniska - en evig stark förkämpe för att morgonen är den mest överskattade tiden på dygnet.
Men jag var uppe i tid och trots att andra i gruppen inte var det (och trots att jag inte ens var argast över det :P vilket annars kunde vara lätt att tro, för jag har rätt kort stubin). Men nej. Våfflor gräddades i tid, bacon var inte överstekt, prinskorven var skuren och tillräckligt varmt, äggen inte sönderkokta, äggröran inte för gegig, fruktsalladen fräsch, grönsakerna lagom stora, alla skinkor och ostar upplagda och juicer rätt koncentrerade.
För mig och Madde (min underbara Dalslandshatande brud) var det en fantastisk dag. Alla tiotals timmar vi knappat på datorer, bråkat med skrivare, beställt varor, skrivit scheman, klistrat inbjudan, skapat mejlkonton, medlat och diskuterat med kökchefer och mer saker än ni kan komma på.
Jag ska inte tjata. Men jag och Madde är nöjda med vårt lilla kärleksprojekt, att det löste sig så att alla 280-300 gästerna fick allt de ville ha i rätt tid. Lite rusigt här är det faktiskt.


Kommentarer
Postat av: Julia

Härligt att det gick så bra vännen! :)

Glad för din skulle<3

2010-11-05 @ 17:36:17
URL: http://onlymenothingmore.blogg.se/
Postat av: sandra

sv: :) min syster är 17 år snart 18 :P

kramar

2010-11-05 @ 17:45:54
URL: http://tunnare.blogg.se/
Postat av: ebba

haha jag går upp halv fem - fem varje morgon.. Jag var en kvällsmänniska förut, det gäller bara att vänja sig!!

GUuuuuuud vilken smarrig frukost :) Jag är riktigt avis. Jag hade också velat ha våfflor! Och frukt och ägg och aaaaah jag blir galen!! Åt du av alla delikatesser?

Får du inte ångest av att dricka alkohol? hihi det är väl jättekul att fylla år =)

Ja, men man vill gärna vara en bra förebild för barnen. Äta så att de att de tar efter liksom. Om du förstår vad jag menar =)

Kramar

2010-11-05 @ 18:02:51
URL: http://ebbsillon.blogg.se/
Postat av: Hanna

Du är jätte duktig som orkar hålla på

att jobba som du gör.

Du är stark och kommer ta dig ur denna

helvetes sjukdom.Själv så är jag morgon människa istället

än natt människa.

Kramar Hanna

2010-11-05 @ 19:09:44
URL: http://kampenmotliv.blogg.se/
Postat av: elin

fy vilken dag! tror jag hade en liknande panikkänsla på ullared, haha;)sv: chokladen har inte provats än, tänkte först testa nya cookies&cream. dock tror jag att den är toksöt, men det kan ju behövas ibland.

2010-11-05 @ 23:11:12
URL: http://simsalabimen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0