Åh ajajaj

Två pannkakor och en lussekatt senare är det rejält tungt i huvudet. Två pannkakor? Till middag? Fy Elin. Med sylt. Jag hoppas ni gör precis tvärtemot vad jag gör för det är alldeles galet. Granntösen hade gärna fått stanna. Men hon dyker upp senare. Vi har faktiskt bättrat på mina filmkunskaper : genom att se Snuten i Hollywood (den andra). Det är kul att få skratta av sig. Sjunga falskt i köket och smeta smet över hela köket och tappa mjöl över kläderna. Det är fint, för det känns lite mer friskt då.

Annars är det fortsatt tungt. Skola imorgon igen. Det börjar verkligen ta emot att vara där fyra-fem gånger i veckan. Går nog ner till fyra max igen nu under december, dessa månader är som sagt verkligen inte min tid på året. November. Farfar. December. Födelsedag. Jul. Nyår. Sedan äntligen kommer ju januari. Men i år ska jag göra dessa månader till de bästa november och december jag haft på flera år. Inte någon större bedrift, men det låter bra. Right?
Stå på er
 jul 07

Jul 07, farmor och bror

Kommentarer
Postat av: Anonym

Nej jag hoppas att jag får bra provresultat. Jag vvet inte när svaren kommer, ska ju göra bentäthetsmätningen och ultraljudet först. :) Annars mår jag bra. Du?

Kram

2010-11-30 @ 21:24:54
URL: http://attblifri.blogg.se/
Postat av: Cilla

Sv: Okej, det är tur att det finns mammor ibland. :)

Själv gillar jag saffran väldigt mycket, eller gjorde det tidigare iallafall, så håller tummarna för att glöggen ska smaka gott :) Och du kämpar på väldigt bra. <3 Och om du skulle säga till en dietist att du åt 2 pannkakor med sylt till middag skulle hon anse att det var förlite. Täcker absolut inte energiintaget för en hel middag. <3

2010-11-30 @ 22:24:04
URL: http://bloodysabbath.blogg.se/
Postat av: Cilla

Sv: Okej, jag ska nog testa den till helgen. Tycker glögg är underbart till julen ja :) Du är jätte duktig som kämpar på vännen. <3

Min dag igår bestod mest av sömn, psykiatrin och sömn. Ska träffa en sjukgymnast och dietisten idag så jag får fler näringsdrycker. :( Hoppas på att få byta till bara 1 nd/dag men gissar att jag måste fortsätta med 2 några månader till..

Hur är det med dig då? Kram.

2010-12-01 @ 10:14:23
URL: http://bloodysabbath.blogg.se/
Postat av: petris

vännen, två pannkakor? kom igen nu Elin! du klarar mer än så, visst? Bestäm dig för att det ska fungera, sträva mot det och hitta viljan. du KAN, det är jag säker på! jag tror på dig, ge inte upp nu finis. styrkekramar!

2010-12-01 @ 10:25:43
URL: http://barapetriis.blogg.se/
Postat av: sandra

superbra med pannkakor Elin:)

Idag får vi i oss allt från schemat jaa:) jag har klarat mina två mål nu och snart är de lunch:P hur går de för dig fina?:)

kramar

2010-12-01 @ 11:30:27
URL: http://tunnare.blogg.se/
Postat av: elin

om du menar att två pannkakor är för mycket vill jag bara tala om att för en aktiv ungdom är MINIMUM fem stycken med rikligt tillbehör.hoppas du får en toppenjul!:)

2010-12-01 @ 12:42:22
URL: http://simsalabimen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0