We were meant to be

Ibland är det faktiskt nyttigt att tänka tillbaka. Se vad man gjorde bra och vad man kan göra nu när, och om, man hamnar i den sitsen igen. För jag är övertygad om att allt kommer igen. De där misstagen man en gång gjorde kanske man ångrar, för jag tycker att det är rätt att ångra det man gjorde, och det man inte gjorde. Jag säger inte att "ångra aldrig det du gjort utan ångra det du aldrig gjorde". Det låter fint, och det stämmer nog till största delen, men jag är en negativ själv och därför tror jag att det är genom att ångra det man gjorde fel också är viktigt. Det är genom det du får veta att du har ett samvete, har en hjärna som är kapabel att arbeta också det svåra och det som blev fel.

Så idag sitter jag och ångrar den tid han och jag gick miste om. Vi missade ett helt halvår, trots alla år vi fick innan. Det ångrar jag nu. Med facit i hand, som det så fint heterm då hade vi aldrig gjort som vi gjorde. Det ångrar jag. Att vi sa dom där orden. Skrek ut dom där tankarna vi egentligen aldrig tänkte. För vi bråkade, som många andra par, men vi gjorde det väldigt sällan. Han var för lugn för att det skulle ha någon effekt att jag blev arg. Och jag ångrar också det vi aldrig gjorde. Viskade förlåt till varandra. Vi åkte aldrig på dom där semestrarna vi tänkte på så länge. Vi läkte aldrig våra sår tillsammans. Vi tog inte hand om varandra. Till slut var kontaktlösheten total. Vi pratade inte på ett halvår. Sedan, bara några dagar innan återträffen, tog allt slut. Din jävel. Du dog ifrån mig. Du lämnade mig kvar här.

RIP, min älskade

ros

Kommentarer
Postat av: Linda

Jag gillar lax mer än såndär vit snuskig fisk som växer i munnen när man tuggar haha. Idag mår jag bra, försöker dock förbereda mig på att gå utanför dörren i detta vinterland! i don't like winter. Hur mår du själv? har jag berättat för dig att jag är stolt över dina framsteg? För jag ser dom, det gör jag :)

2010-12-02 @ 11:49:08
URL: http://narto.blogg.se/
Postat av: Anji

Jag ångrar en del jag gjort men jag kommer ångra det jag aldrig kommer göra, mycket tankar jaja.

Jag önskar dig en superbra dag och tänker faktiskt på dig :)

Åh ja, jag skall prova chokladen på lördag tror jag.

Kram

2010-12-02 @ 12:41:55
URL: http://isallaboutcontrol.blogspot.com
Postat av: Julia

Fyfaan gumman<3

2010-12-02 @ 12:51:31
URL: http://somethingyoung.blogg.se/
Postat av: Linda

Det är dökallt här! Det var -13 när jag åkte till Kupolen mitt på dagen. Och det har hållt i sig hela dagen och bara blivit kallare. UNLIKE! Du ska inte fasa för din födelsedag, tänk vad många goda cider du kommer kunna dricka utan besvär från någon annans sida (att springa in på systemet) ;) Och tänk vad du kommer få köpa förråd åt mig och M! Men du får hålla hårt i pengarna för det går fort nedför strupen, kom ihåg det.Det enda jag gör nu är väl att jobba och försöker även få så mycket julmys som möjligt innan flytten. Så idag ska jag baka kola. Jag fick dock inte sätta upp granen än, vilket jag tycker är tråkigt. Mina päron startade Negativa klubben! annars händer det inte så mycket mer, jag vill helst inte gå utanför dörren under vintern. kramis

2010-12-02 @ 18:07:02
URL: http://narto.blogg.se/
Postat av: sandra

sv: haha japp de har jag :P men igår tog jag 7 st och jag överlevde:D

hur har din dag varit?

idag har varit bra, jag har ätit ute på kina:O

kramar

2010-12-02 @ 19:39:31
URL: http://tunnare.blogg.se/
Postat av: Minna

Jag har verkligen världens bästa vänner även att jag inte kan berätta om mitt liv för dom. Men jag skulle aldrig vilja tynga dom med alla mina problem.

Ja, det är det som är det värsta. Han är inte bara en fara för sig själv och mig, utan andra människor som han möter på tex vägarna när han inte kör i nyktert tillstånd. Varför ska julen vara nått så speciellt för? Det är ju bara en vanlig dag? Hatar de. Hatar maten… Men det är en dag vi måste ta oss igenom fast vi vill eller inte.

Jag lider med dig. En födelsedag ska vara något bra, något man ska se fram emot. Inget man räknar ner till för att man vill slippa. Du ska inte behöva skada dig själv för de. Jag tror och hoppas att du kan klara det. Det är verkligen hemskt att du ska behöva känna som du gör. Det ska du INTE behöva göra.

Och om att ångra. Jag ångrar supermycket i mitt liv. Men att ångra saker jag både gjorde och inte gjorde ger mig ångest. Sjuk ångest för idag vet man mer vad man gjorde för rätt och fel och att det inte går att ändra på tiden som varit, hur mycket man än vill. Jobbigt men sant. Men jag förstår nog hur du tänker. Att med erfarenheter från det förflutna kan vi påverka dagens situation. Det är nog sant. Men lätt att säga och svårt att göra. Eller? ;)

Ta hand om dig fina du! <3

2010-12-02 @ 20:53:17
URL: http://stolenmoments.blogg.se/
Postat av: Em

Usch :(

Hoppas att du tänker framåt nu och fokuserar på ett friskt liv istället.

Dock kräver allt sin tid..

2010-12-02 @ 22:24:59
URL: http://Minanorexiresa.wordpress.com
Postat av: Anji

Hade ingen toppendag. Hur gick det för dig?

kram

2010-12-02 @ 23:43:12
URL: http://isallaboutcontrol.blogspot.com
Postat av: Anonym

Nej har aldrig gjort ultraljud tidigare. Men det går väl bra i guess...

Jo, men jag har varit frisk länge... Jag äter allt jag tycker om, vilket iof inte är så stor variation men ;) Hehe

Vad är det för fel på december? I like it :) Hur gammal blir du?

2010-12-02 @ 23:44:33
URL: http://attblifri.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0