There you go

Så var vi återigen tillbaka i min mycket tydliga normalitet. För det är helt normalt att göra som jag gör. Det ingår i att vara normal att man vill vara annorlunda. Att allt kommer ordna sig om jag bara är positivt. Varja gång jag tar upp det jag tycker är jobbigt: maten, den uppkräkta maten, rakbladen i duschen, de trasiga fötterna på betonggolvet, den där rädslan att vara mitt ibland allt normalt. Men det är ju helt fel - om jag är normal, borde jag inte klara av normala saker? Som att åka buss. Tåg går rätt okej, vilket jag hoppas bevisa på torsdag. Men buss? Nej, det går inte. En eller två hållplatser sen går det inte längre så jag springer hela vägen hem istället. Eller det att krypa utmed hyllorna på ICA och springa runt, runt på stället för att hålla kontrollen. Jag vill inte leva om det här är det vanliga, normala livet. Jag vill få vara glad en hel dag, äta utan att räkna kalorierna. Men är det det här som är det vanliga livet - då vill inte jag vara med mer.

Men stå på er, ni som fortfarande har chansen att få hjälp och har rätten att må dåligt.

Kommentarer
Postat av: Em

Klart du får må dåligt!

Du ska inte behöva känna så!

Varför kan du inte åka buss?

2010-12-07 @ 12:31:19
URL: http://Minanorexiresa.wordpress.com
Postat av: Matilda

Du klarar allt och jag håller alla tummar jag kan för att 2011 blir ditt år, självfallet vännen!Du är så söt! Ja, vi hoppas också att det håller i sig och att kärleken kanske till och med håller livet ut. Men så långt har vi inte tänkt än i och för sig, men om jag får drömma lite så hoppas jag faktiskt på det :) han är så vacker och så fin, dessutom kompletterar vi varandra riktigt bra! Tycker jag, haha.

Kramar

2010-12-07 @ 14:06:53
URL: http://matildamodigh.com
Postat av: elin

sv: jag mår nästan oförskämt bra för tillfället:)det är aldrig försent, du har chans att bli frisk som alla andra!

2010-12-07 @ 14:19:24
URL: http://simsalabimen.blogg.se/
Postat av: sandra

Du ska också stå på dig Elin! vi klarar oss ur dehär de vet jag att vi gör! vi måste bara kämpa somtusan men de ska bara gå.

sv: jag klarar mig inte utan att promenera eller träna:O jag kompenserar fortfarande med promenader och träning och ibland väldigt lite mat :/

det kommer gå bra för oss!

kramar

2010-12-07 @ 14:38:58
URL: http://tunnare.blogg.se/
Postat av: Em

Haha japp de gör jag. 1 äggvita, 4dl florsocker och lite ättika eller vad de nu heter ;)

2010-12-07 @ 16:27:00
URL: http://Minanorexiresa.wordpress.com
Postat av: Em

Sv. Åh så synd :( jag får också panik av att åka buss men inte av samma anledning. Men jag har lärt mig att för de mesta stå ut..

Hehe jag tappar tålamodet efter ett tag ;)

Hm har bakat pepparkakor, pepparkakahus, lussektter och bondkakor så de e bara julgodis kvar.. Jag vill ha chokladkolor ;)

2010-12-07 @ 16:34:59
URL: http://Minanorexiresa.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0