Nya vibbar

Vem om inte Susan Boyle (med Elaine Page) och Thomas di Leva (i en sal på lasarettet) kan göra morgon lite bättre. För Susan Boyle är beviset på att man, hur man än ser ut eller vad man gör eller varifrån man kommer, kan hamna i det liv man så länge drömt om. I hennes fall hela hennes 47 åriga liv. Och trots att jag säkert tittat på hennes audition på youtube säkert 500 gånger får jag en klump i halsen varje gång. Så tack fantastiska människa, för att du är den du är.

Natten var inget vidare. Bättre än de senaste, men det säger nog mer om de andra dagarna än om den senaste. Men det slutade med ett mindre antal skärsår på mycket länge. Och det är väl ett steg åt rätt håll?

Det bygger vi vidare på idag. För idag är en speciell dag, familjen ska fira sådär lagom mycket och förhoppningsvis äta lagom också. Det är lite mer tveksamt men jag kan inte göra mer än försöka. Bara för att visa ÄS att han inte alls kan förstöra alls. Även om han bara släppte fokus en gång igår, alltså bara en måltid för mig igår. Den var inte ens lagad. Så en riktig flopp igår. Idag ska jag äta mer. Mer än fem köttbullar och rödbetssallad. Tolv tuggor. Vad tänkte jag egentligen? Det är ju inte så jag ska göra.

Så idag ska jag äta två mellanmål och lagad mat. Det får bli dagens mål. Alldeles fel, men jag tänker i alla fall vara realistisk. Så ni därute, låt bli allt destruktivt. Ni vet den där långa listan som jag följer till punkt och pricka. Återigen facit på alla frågor om vad man inte ska göra.
Ta hand om er

Kommentarer
Postat av: Anji

Ja det är inte självklart alla gånger att man överlever varje år, men vi ser fram emot ett bra år.

Åh vad härligt att du sov i din säng heeeela natten. Jag önskar dig en bra dag och kväll, så skiter vi ignorerar vi äs så gott det går.

Jag tänker på dig :)

Kramar

2010-12-31 @ 12:47:41
URL: http://isallaboutcontrol.blogspot.com
Postat av: Lilla My

Mitt nyår ska jag fira med pojkvännen enbart. Blir nog en vanlig "myskväll". Men kvällen till ära ska vi klä oss fint!! Larvigt men iallafall.Hoppas du får en toppen kväll.

Kram

2010-12-31 @ 12:54:21
URL: http://www.metrobloggen.se/minimy
Postat av: Matilda

Jo men det stämmer! Holm är verkligen allsidig, och det fascinerar mig. Nuförtiden tror jag att han jobbar på universitetet i Karlstad och föreläser...

Några andra som jag tycker är beundransvärda är Sanna Kallur, hennes otroliga kämparglöd, och Christian Olsson som gång efter gång kommer tillbaka. Jag hoppas verkligen att de lyckas år 2011 och slår allt och alla under OS 2012!Tack så jättemycket vännen.

Nu hoppas jag att 2011 blir ditt år!!

Många kramar

2010-12-31 @ 14:26:59
URL: http://matildamodigh.com
Postat av: camilla

Hoppas du får ett riktigt gott nytt år och att din dag har varit bra?

Har du gjort något kul?Kram

2010-12-31 @ 19:56:23
URL: http://resanupp.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0