Nu ni, rakblad och tvångstankar

Efter en lång, hård och vaken natt är jag nu tillbaka hemma hos mor och far efter drygt en timme med psykologen. Det var svårt, jobbigt idag. Men för första gången på månader kändes det som att det var värt att tugga i sig alla de där extra tabletterna och släpa sig dit. För nu har vi tagit ett beslut. Eller snarare gjort en prioritering. Nu ska nämligen de värsta och mest krävande och de som förstör mest tvångstankarna bearbetas. De som sitter fastnaglade i mitt huvud och som jag inte kommer ifrån. Jag tänker inte nämna alla de hundra som finns på listan och som jag utvecklat under alla dessa år.

Så småningom ska också rakbladshistorian få sig en rejäl omgång. Jag vill inte se ut som ett misslyckat operationsfall x tusen. För det är faktiskt så, att det inte är fint alls att ha ärr över hela kroppen. Som på höger vad, som fick sex djupa ärr ditsatta under ett träningsläger med fotbollslaget i Spanien. Som jag endast har tre minnen ifrån. En överdos (eller njae, uppvaknandet efter överdosen), skärsåren som ristades in när jag satt på stranden i min ensamhet där jag under lagkompisarna åt lunch istället sprang en 2 mils-runda utmed havet samt en lagkompis skada på ett redan sargat knä.
Så ja, ni förstår problematiken jag levt med och utvecklat och byggt upp under dessa år (lägret var april 08).
Så därför förstår ni också att det här inte är ett liv värt att leva, så nu vill jag ta tag i mitt liv. Bortsett från maten då, den får vara som den är just nu.
Hoppas ni står på er,

laget

Spanien, Barcelona, 2008


Kommentarer
Postat av: Anji

SJälvskadebettende är sjukt svårt att bli av med men varje dag är ett framsteg när man inte gör det och framsteg när man besegrar äs för en dag. Jag hoppas du får en fortsatt trevlig dag.Kramar

2010-12-28 @ 11:31:44
URL: http://isallaboutcontrol.blogspot.com
Postat av: Anji

Ja det är grymt bra när man låter bli speciellt när det blivit som ett beroende som hållt på många år.

Håller med, så länge man inte ger upp så har man inte förlorat kampen.

Detta är första året på tre år jag hoppas jag kommer få ett bra nyårafirande innan har jag varit någon annanstanns :PVad brukar du göra?

Kramar

2010-12-28 @ 11:53:06
URL: http://isallaboutcontrol.blogspot.com
Postat av: Flickan utan vingar

Sv: haha, aa. Jag är rätt stolt över julmusten, dessutom 'r det rätt gott oxå xD Har inga direkta planer, mer än bio då. Sj? det var längesen vi pratade :O

Take care och fortsätt kämpa! <3

2010-12-28 @ 12:02:35
URL: http://flickanutanvingar.blogspot.com/
Postat av: Em

Sv. Säger bara en sak. (ang första kommentaren) självskadebeteendet är inte alls svårt att bli av med. Det svåra är att hålla det borta! Att fortsätta stå emot...

Jag har varit fri från det och det blev jag på helt egen hand men jag triggas varje gång jag ser ärr eller någon som skurit sig. Och det är då jag får den känslan att jag vill skära mig igen.. Det är det som är det svåra, inte att bli av med det.Och hade aldrig klarat av att springa så långa rundor i värmen!!! Shit :OSv. Det gick bra.. Somnade efter någon timme...

Har du skrivit något speciellt till mig? Om de e något som du vill fråga eller berätta men inte kan skriva på min blogg och smsen inte går fram har jag ju alltid mailen som jag anger..

Den har jag alltid tillgång till eftersom jag öppnar den direkt i mobilen...

Hoppas du får sova inatt <3

kram

2010-12-28 @ 13:46:41
URL: http://Minanorexiresa.wordpress.com
Postat av: Minna

Ja, det är en försvarsmekanism det där med att le. Att inte visa sig svag och tråkig med att vara ledsen hela tiden. Kul att va med en sådan person… näe! Men i slutändan mår man bara piss själv.

Gulligt av dig att du vill lyssna. Men jag är nog inte riktigt redo…än. Det kommer när det kommer, OM det kommer. Har lyckats vara med om lite hot om att jag absolut inte får berätta något… för någon (och mycket annat). Har börjat prata lite med men läkare om det, men är fortfarande rädd. Allt började när jag va runt 9år. Jag va så liten då. Det är bara helt sjukt, ALLT, jag är helt sjuk… FAN. Maten, skärandet, tvången,sprutorna och allt de andra självdestruktiva har på ett sett varit min räddning. Att överleva för stunden. Men varför, till vilket pris? Tänk om vi aldrig hade börjat. Nää nu tänker jag för mycket. Men varför vill man inte finnas? För visst är det den enkla vägen ut, men vem har sakt att livet ska vara enkelt. Så Elin, fortsätt KÄMPA. Jag tror på dig det vet du, och vem skulle jag få kloka ord från om du inte fanns här. Jag behöver dig ;)

Djupt djupt där inne, bakom allt mörker, bakom äs, bakom han, DÄR finns du. Den bra, fina, friska Elin.

Hur mår DU idag?

Många styrkekramar

2010-12-28 @ 19:03:45
URL: http://stolenmoments.blogg.se/
Postat av: M

Jag tror på dig<3

2010-12-28 @ 22:21:43
URL: http://meandmybody.blogg.se/
Postat av: ch

åhh! älskade fotbollen! var du duktig? hur gammal är du? shiit va strongt av dig!

2011-03-11 @ 07:31:29
URL: http://attvarjedagutmanas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0