Några rader från mig

Ni får några rader från mig.
Jag har ätit julmat även idag, och idag blev det lagad mat - potatisgratäng. Dock blev då det kallskurna bortprioriterat. Hatar mig själv så för att det ska vara så svårt att äta allt jag vill ha, utan att kompensera eller överträna eller spy upp det. Vilket jag inte lyckades med idag. Igår gick som sagt okej, då kallskuret gick ner och stannade där. Men idag? Nej. Skärpning Elin.

Hoppas ni mår bra, bättre än mig och att ni får sova, äta och fira som alla förtjänar att få göra, i dessa tider.

tomte

Kommentarer
Postat av: camilla

Ja det tar verkligen på kroppen att inte få sova. Idag har jag varit som en zoooombie hehe. Hoppas verkligen jag får sova i natt.

Hade du det bra på julafton igår? några skojsiga presenter? mycket julmat/godis? :)Jadu de närmsta dagarna har jag inte mycket planerat mer än att äta julmat hihi:) ska kanske ut och kika rean lite imorgon :D vad har du planerat för kul?

Kram

2010-12-25 @ 18:41:20
URL: http://resanupp.devote.se
Postat av: Julia

Jaa det är sant, men jag blir så besviken på mig själv när jag inte kan. Jag vill. Men sen kommer de något ivägen eller blir för mycket så sabbar jag allt..

Jaa antagligen, skillnad att du varit fast i skiten längre än jag. Men vi ska komma ur detta, vi är värda mer även om vi inte tycker det. Vi kan tillsammans<3

kram

2010-12-25 @ 18:43:24
URL: http://somethingyoung.blogg.se/
Postat av: Cilla

Styrkekram <3

2010-12-25 @ 19:00:04
URL: http://bloodysabbath.blogg.se/
Postat av: h2o

sv: jag önskar dig det samma! kram

2010-12-26 @ 00:27:18
URL: http://vatten.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0