Med vinden försvann jag

Det tog ungefär sju sekunder att förstöra det jag byggt upp så länge nu. Tänk vad en mening kan förstöra. Det känns så ovärt. Hur jag än gör och vad jag än gjort så är det ändå fel. Från 36 kg och upp till hit, där jag är nu, har det tagit 1,5 år. Och lika fort som det gick att säga den mening som var orsaken till att min äs bröt ut - som jag ännu minns, så lång tid tog det nu att förstöra allt jag lagt ner på att gå upp i vikt, slippa lite lite ångest och sluta ta alla tabletter som skulle döda mig. Ungefär 7 sekunder. Knappt - 6.5 sekund. Några ord. Några ord på några sekunder.
Och allt är förstört. Så gör precis tvärtemot vad jag gör och håll er undan från de springande fötterna som slår emot betonggolvet i källaren.


ungefär så här mår jag
Ungefär så här mår jag. Men lite lite sämre.


Kaloriförbränning i 60 km-tempo

Alla springande ben
som färgat gruset
osynligt börjar
omärkligt ta slut nu

Benen vill inte springa mer


I genomskinlig skrift
står det i grästuvorna
i mitten att det är dags
för mig att dö strax

Hjärtat vill inte slå mer

Kalorierna förbränns
i allt saktare mak
som i ett 60 km-tempo
har det sjunkit till nu

Och jag vill inte kämpa mer
"


Egen dikt från april 09


Kommentarer
Postat av: camilla

sömnen har inte alls vart bra :/ eller jag sov typ ingenting från ons-lör men från lör-sön och sön-mån har jag sovit jätteskönt :) så hoppas jag kan ta ikapp den förlorade sömnen nu:P

Hur har du sovit? :)



Ja lite tufft men jag har haft de otroligt bra:D vågade inte ens hoppas på att allt skulle bli så bra som det blev :)



Hur är det annars med dig?

Kramar

2010-12-27 @ 19:35:10
URL: http://resanupp.devote.se
Postat av: camilla

Nej men vännen :/ vill att du ska må bra!

får man fråga hur mkt du hade/har gått upp i vikt från 36 kg? har du gått ner allt igen eller är det mer att du mår sämre? vet du vad det är som gör att du känner så du gör?

Jag tror på dig, kom igen nu kämpa. Du kan om du vill det vet jag. Jag tror på dig <3

2010-12-27 @ 19:48:55
URL: http://resanupp.devote.se
Postat av: Minna

Varit dålig på att svara på kommentarer nu i julstressen. Men jag svarar på din förra nu också, hehe!

Angående pappa så körde han inte full dock pga av att vi INTE kunde köra till min farmor för det va typ snökaos här. De va på ett sett en lättnad men också sorgligt eftersom farmor fick sitta själv på julafton. Jag fick åka till pappa själv i stället och nej, nykter va han absolut inte. Men men. Jag förstår inte heller folk som kör påverkade. Det är framförallt fruktansvärt farligt både för en själv och andra (framförallt andra liv).

Vad va det för bok du fick?

Skönt att du fick en bra jul trotts allt, det glädjer mig :)

Ja, det är verkligen tur att de inte bott nära varandra. Nu har min faster dock flyttat tillbaka hit, så nu är avståndet inte långt. Hoppas inte på att de kommer träffas mer för de, nää det skulle nog aldrig funka. Men jag kan inte förstå hur vuxna människor kan vara så giriga. Pengar är pengar och man blir inte mer lycklig för de (levande bevis på de ;). Sorgligt men sant.

Och du, NEJ. Du har inte kämpat förgäves. Nu vet du att du klarar lite… det är bra, DU ÄR BRA! Jag vet inte vad jag ska skriva. För jag antar att inget kommer komma ut rätt (är så dålig på att formulera mig). Men jag vill bara att du ska veta att jag tror på dig, tror på att du kommer få ett bra friskt liv tillslut. Sluta aldrig hoppas!!

Tänker på dig!

Många kramar

2010-12-27 @ 20:22:12
URL: http://stolenmoments.blogg.se/
Postat av: Minna

Nämen gumman det låter inte alls bra. Hur kunde det rasa så? Vill bara radera de där 7sekunderna åt dig. Hoppas av hela mitt hjärta att du kommer hitta tillbaka snart igen och att det inte går för långt… Du måste vara stark!

Nja… men mig är det väl inte så jäkla bra heller. Försöker hålla fasaden uppe så gott det går. Men ibland bara rasar allt och det ända jag tänker på då är vad fan jag gör här… Det är riktigt jobbigt speciellt när ingen förstår eller vet varför jag mår dåligt. Jag sätter upp små mål som jag försöker klara av. Som tex att överleva julen, det klarade jag. Nästa mål är att jag ska gå till psykologen på onsdag sen kanske att klara av nyår.

KRAM

2010-12-27 @ 21:36:02
URL: http://stolenmoments.blogg.se/
Postat av: Anji

Ja den förstör allt men har ätit och känner mig supernöjd. Hoppas du har haft det bra trots allt i jul. har läst dina inlägg men har inte haft ork att kommentera. Skall du göra något roligt på nyår?

Kramar.

2010-12-27 @ 22:38:54
URL: http://isallaboutcontrol.blogspot.com
Postat av: Minna

Å vad arg jag blir på vissa människor. Kan inte fatta hur man kan slänga ur sig vissa saker… och eftersom du varit och är i skiten är det så lätt att trilla dit igen… Vill bara hjälpa dig, men jag vet att det inte går,synd! Du verkar helt underbar!

Grejen är den att det varit lite strul på psyk för mig nu. Min läkare har varit sjuk och haft semester så jag va ”tvungen” (enligt men läkare :S ) att träffa en annan, en psykolog emellan. Har inte direkt lust att prata med henne om ”allt” eftersom vi bara ska ses ett par gånger till. Men hon verkade förövrigt helt okej!

Jag har nu på senare tid insett att jag faktiskt haft problem med maten längre tillbaka i tiden än vad jag trodde. Allt började när jag skulle fylla 13 men det är en lång ganska hemsk och jobbig historia :(

Jävla skit mat som ska jävlas med oss både hit och dit! Kan man bara inte få leva ett normalt liv? Varför ska de vara så svårt?

Kram

2010-12-27 @ 22:52:16
URL: http://stolenmoments.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0