Lite enkelgöra

Japp, här pågår husvård för fullt. Tvätten är sorterad och snart har den andra omgången tvätt gått klart i maskinen, vardagsrummet är i ordning - bortsett från bordet där det står två symaskiner. Gardinskapande pågår där. Syrummet rent, brors rum och garderob städat, mamma och pappas sovrum är klart, glasverandan är klar, köket är klart, och allt småplock är också fixat. Sammanfattat kan man säga att det har varit en nyttig dag. Trots den dåliga starten på dagen - möte med psykologen som sagt. Det gick mindre bra, men känns som att jag börjar förvänta mig det numera.

 bild

Och jag såg just en äcklig reklam. Det är sjukt hur allt propaganda vi får i mängder av är skapade. En reklam för alkoholens effekter. Visst, det är ett farligt och viktigt område. Men att ha gjort filmen med skratt när de visar hur en kvinna blir våldtagen. För det första att ens visa en våldtäkt men för det andra: hur kan man visa det och ha med skratt? Jävla äckel, de borde anmälas. Viss reklam ska inte visas. Tänk småbarn som ser den?

Kommentarer
Postat av: M.

Reagerade också lite på den reklamen.. men den är ändå bra på ett vis, för de säger ju faktiskt i slutet "Vi vet alla vem som är fullast, frågan är bara hur länge det är roligt" Så om man tittar på HELA reklamen och fattar budskapet i filmklippen och det som de säger i slutet, så väver det ihop allt till en bra helhet med budskap ;)

2010-12-07 @ 18:51:28
URL: http://intelikabra.blogg.se/
Postat av: sandra

sv: ett steg i taget var de ja, men jag oroar mig lixom för allt på en gång:/

jo de har varit okej idag, huvet har inte mått så bra och jag har väll inte heller varit superbra idag men de funkar, hur går de för dig?

Åh men gud va kul:) va ska du göra där?:)

kramar

2010-12-07 @ 20:00:21
URL: http://tunnare.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0