Jag viskar: "Bra Elin, du fixar det här idag"

Dagen har varit lång. Riktigt låååång. Har verkligen fått kämpa idag, men det enda hittills är lussekatt. Och mjölk i kaffet. Det räknas förstås inte. Sitter nu och kämpar med en dubbelnougat :P Min favvo, verkligen variation från min sida. Men som för de flesta andra så har man sitt som man känner sig trygg med. (right, Sandra?)
Så den ska jag få i mig.

Och annat som gått bra idag är duschen. Det låter patetiskt. Det går bra att duscha? Ska det ens vara ett problem? Men det är det, men idag duschade jag för första gången på flera år i en dusch hemma UTAN att skära ett enda sår. Okej, jag rev upp gamla, men dom kan jag inte göra något åt. De nya finns inte där den här gången. Jag är nöjd. ÄS är det inte. Men nej, han har fel.
Så jag taggar inför tacos som dyker upp på bordet vid sju. Den ni, mat klockan sju? Buuuh. Rädslan gnager lite. Klockan sju? Lagad mat? Med bröd?
Det låter så patetiskt allt det här. Varför ska det vara så svårt? Det är ju egentligen alldeles helt normalt att klara av sådana här saker.
Men jag kämpar på, som sagt blir det bröd idag. Och lagad mat. Bättre än gårdagen.
Så bra Elin, du fixar det här idag.

Kommentarer
Postat av: camilla

De här fixar du :D dubbelnougat är ju bara för god. själv har jag laddat upp med lysmelk, romerska bågar och vit choklad :DVad avundsjuk jag blir på dig nu hehe. Jag och min syrra har alltid velat ha en hund men aldrig fått någon för våra föräldrar hehe, men vi har haft en katt :D Vad har ni haft för hundar innan?

2010-12-18 @ 17:13:16
URL: http://resanupp.devote.se
Postat av: Julia

bra vännen säger ju att det går!<3

du klarar tacosen!

2010-12-18 @ 17:23:50
URL: http://somethingyoung.blogg.se/
Postat av: Matilda

Du är värd det vackraste i världen hjärtat.

Och det är klart det finns något positivt med varje ålder! Man utvecklas ju, blir mer erfaren och perspektiven på livet förändras. Spännande tycker jag!I jul kommer släkten, innan det ska jag baka, städa och pynta som alla andra tror jag. Och det är klart att han får lite av min tid, mittemellan allt julstök och träning. Vad ska du göra på julafton?Varma vinter kramar

2010-12-18 @ 17:51:34
URL: http://matildamodigh.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0