Gärna då en massiv förändring

Ja, en massiv förändring vore att föredra, så som läget är nu. Jag ska inte skriva så mycket mer här, för det hjälper ingen. Men kort sagt så går det åt fel håll nu. Det känns inte värt att kämpa längre, allt blir fel, jag blir fel, jag ser ut som en valross, eller nej - en överviktig valross. Och helst av allt vill jag svälta sönder mig, men jag vet, jag VET, att den friska Elin inte alls vill det. Även om hon helst vill ge upp just nu, för det finns ingen energi att göra något annat.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Ja, det ska bli jättehärligt att resa till värmen! :D

Vi är fyra i min familj. Mamma, pappa, storasyster och jag. Men min syster bor inte hemma längre. Fast vi har kommit varandra väldigt nära främst efter att hon flyttat. :)

KÄMPA!

Kram

2010-12-28 @ 20:53:47
URL: http://attblifri.blogg.se/
Postat av: Anji

Elin, ge inte upp. Jag känner mig med som en valross jag orkar inte heller kämpa, man vill mest svälta ihjäl för det är inte lika jobbigt som att låta den friska delen kämpa. Du är värd så mycket bättre än ätstörningen. Livet börjar inte försen man blir frisk, vägen är oerhört lång men det kommer vara värt de. Du är fin och värd allt bra.Kramar

2010-12-28 @ 21:09:45
URL: http://isallaboutcontrol.blogspot.com
Postat av: Anonym

jaaa, vi har varit på de flesta canarieöarna x antal gånger. Vi har rest rätt mycket under min uppväxt och då har canarieöarna varit lagom långt bort. :)

2010-12-28 @ 22:22:22
URL: http://attblifri.blogg.se/
Postat av: camilla

Det kommer vara värt att kämpa för att bli frisk, tro mig, vill bara att du ska må bra vännen:)

Hoppas att allt ska kännas bättre idag.Tack, joo de va inte lätt med varken moset eller korven men shiit vad gott det var. jag har gått omkring och tjatat om mos och korv hela sommaren typ så kände att det var dags nu :)Händer det något intressant idag?

Kram

2010-12-29 @ 08:12:28
URL: http://resanupp.devote.se
Postat av: Minna

Usch, jag hatar när ångesten ska ta över hela ens kropp och själ, slita en i stycken.

Tack, det känns bra att veta. Vem vet, det kanske dimper ner ett mejl i inkorgen i framtiden ;)

För visst är det lite självutlämnande att skriva allt i bloggen, man blottar sig själv helt. På ett sett är det ju de som känns skönt. Att det faktiskt är JAG som bestämmer vad som skrivs eller inte, lite av tjusningen. Och NEJ, du är inte fel. Du ska bara veta hur fin du är. Skit i vad äs säger, han har fel! Sluta inte kämpa nu. Förtsätt, fortsätt, fortsätt… Vi alla tillsammans ska klara detta. Vi måste, eller hur? Never give up your dream. Och jag hoppas för allt i världen att du mår en aning bättre idag. Heja på mig vid kl:12.30 idag…. :S

I believe in you <3

2010-12-29 @ 09:57:37
URL: http://stolenmoments.blogg.se/
Postat av: Ulrika

Nu har jag varit frånvarande igen ett tag.

Tänker på dig och du är stark, du kommer inte ge upp.

Styrka och värme till dig.

Kramar, fina du.

2010-12-29 @ 15:40:25
URL: http://mittmirakel.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0