Vår lilla tokis - återbesök

För två dagar sedan hämtade jag (och pappa) hem min lilla bebis. Hon mådde inte alls bra då. Tunn, nedbruten, trött och nära på gett upp. Igår piggnade hon till, glad-skällde till och med. Idag var vi på återbesök för att ta blodprover, kolla den arytmi de upptäckte då, men idag kom de fram till att den var tillfällig då både andning och hjärtat stämde. Däremot har hon fortsatt gå ned hemma, så mer föda åt tax-sötisen. Hon grävde sig in i min armhåla när hon såg att det kom en veterinär, så mitt mamma-hjärta bankade hårt. Det var tydligen närmare än vi trodde att vi inte ens skulle fått hem henne vid liv. Pappa var inte helt ärlig om det, men i efterhand så var det nog lite bra. Väl hemma för en timme sen var hon sitt vanliga jag för en stund. (eller ja, är fortfarande, då hon brukar stöka runt för att sedan däcka i soffan/sängen :P . Lekt lite, tuggat lite ben, myst på balkongen. Får dock mata henne med händerna för att hon ska äta. Så ja - hon mår bra, älskling mår bra = jag mår bra. Jobb ikväll, vilket inte känns lika jobbigt som onsdagen, då jag sovit mer i natt än vad jag gjort totalt sedan bebis lades in i söndags. Så lite piggare, mycket mer lättad och otroligt många katastroftankar har försvunnit. bra dag här!

Kommentarer
Postat av: Tisa

Gud vad glad jag blir över att läsa detta! att du fick hem din lilla bebis <3 tänk att djur kan ge så mycket kärlek. Ibland kan jag le när jag tittar på mitt lilla busfrö (katt) när han sover, så himla underbar. Djur kan bli så värdefulla, riktiga familjemedlemmar.

Sv: Tack, snälla du! jag är frisk från min ätstörning idag. Jag är så glad att jag till slut kom ur helvetet! hoppas du gör det också. Du kan, alla kan. Stor kram <3

2017-06-02 @ 11:51:52
URL: http://nouw.com/apeaceofmee
Postat av: LIL' BABUSTYLE - Vem sa att man inte kan läsa tankar?

Nej, men vad har hänt?? Har varit borta från att läsa bloggar på ett tag då jag inte alls mått bra så har helt missat det här!

Jag hoppas hon mår bättre vad det än är! <3

2017-06-02 @ 13:10:17
URL: http://nouw.com/lilbabustyle
Postat av: A

Oh, hoppas hon snart blir riktigt bra igen! Det skär så i hjärtat när små fina djur blir sjuka!
Och hoppas även du snart kommer på rätt köl igen!!! Positivt att katastroftankarna försvunnit - känner igen lättnaden!
Sv: Min behandling ska hålla på till slutet på september. Första 10 veckorna med KBT-grupp och fysioterapigrupp 2 ggr i veckan. Sen är det sex veckor med mindfulness och medicinsk yoga. Utöver det har jag själv ordnat individuell kbt, skickade en egenremiss. Utan den vet jag inte vad jag hade gjort!!! Att bara ha grupp är så otillräckligt! Men sen vet jag inte. Just nu känns det som att det håller på att spåra ur och jag är rädd att jag kommer krascha ihop snart...KRAM!

2017-06-03 @ 11:17:17
URL: http://annmi.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0