När allt skulle bli så bra men blev så förbannat fel

Igår skrev mamma till mig och undrade om jag kunde jobba några timmar på hennes jobb. Hennes jobb är urkul att vara på och att servera 34 pensionärer är en av de lättaste saker jag kan hitta på, det var min terapi i tre år att göra just det, men med det dubbla antalet. Det skulle bli så kul, jag såg verkligen fram emot det igår kväll, och jag gick upp med en bra känsla. Inga som helst problem att slita av mig täcket. Det förändrades två timmar senare när mamma kom för att hämta mig. Det visade sig att jag behövdes för att hon skulle göra en undersökning på sjukhuset, senaste proverna (hon tar en gång i halvåret) visade cellförändringar. Det vore fjärde gången om det nu visade sig att proverna hade rätt. Jag vet inte hur familjen skulle klara om det vore cancer en gång till. Det skulle gå, men hur bra...? Och hur lång tid..? Och med vilken hjälp? Och på bekostnad av vad..? Nej jag orkar inte ens tänka på det nu. Det får vi ta imorgon. Eller sen. Eller kanske aldrig. Helst det sistnämnda. Men svar inte förrän nästa vecka. Lång väntan.

Kommentarer
Postat av: A

Oh, förstår verkligen din oro, din rädsla!! Det är så hemskt när ens föräldrar blir sjuka! Finns nog inget värre!! Cancer är ett så förskräckligt ord! Det ger kalla kårar och tar bort all glädje! Vår tids pest...Jag hoppas verkligen att det inte är någon fara, att allt kommer att ordna sig till det bästa!
Tack för din kommentar! Jag vågar ännu inte säga att det vänt, men det har känts något bättre efter att några personer visat lite värme och omtanke. Det är den bästa medicinen!
Stor kram!

2016-04-20 @ 22:47:04
URL: http://annmi.blogg.se
Postat av: Jessica Högberg

Åh nej!Tummen hålls otroligt hårt! ♡

2016-04-21 @ 11:35:19
URL: http://lchftrollet.blogg.se/
Postat av: Diana

ånej, hoppas verkligen inte det är vad ni tror att det kan vara! :(

sv: tack snälla! det är såna där ord som får mig att fortsätta stå emot honom. vilket behövs. det är sånt som hjälper mig att så småningom inse att jag inte förlorat nåt med att inte vara med honom.

kramar!

2016-04-21 @ 22:39:36
URL: http://attborjalevaigen.blogg.se
Postat av: Hanna

Huu, usch vilken känsla det måste vara. Hoppas verkligen det är okej och att ni slipper den resan igen.


Klart gamla djur ska skämmas bort=) Finns en del saker som kanske inte är nyttigast för illrar men när dom börjar bli gamla så känner jag lite att det är ju knappast det som har ihjäl dom. Alltså, jag skulle ju inte mata dom med något som är direkt giftigt eller farligt men typ grädde som dom blir dåliga i magen av kan dom få en slick eller två av och lite grönsaksbitar eller fruktbitar fast dom inte ska ha kolhydrater egentligen. Lite lagom mängder men helt klart lyx och det ska pensionärerna ha.

Jag har faktiskt aldrig haft fästingmedel på illrarna. Tror det skulle vara svårt att hitta något med bra dosering, dom är ju rätt små. Gammeltanten väger runt kilot men jag vet inte om stronghold tar fästingar, det brukar dom nämligen kunna få mot öronskabb. Får kolla upp det för när vi åker till landet bor dom i utebur så där kan det ju bli en del att plocka loss. Turligt nog är det inte i en boreliazon iaf.

2016-04-22 @ 14:54:21
URL: http://uppfortsomfan.blogg.se
Postat av: Evahle - en blogg om psykisk hälsa

Hoppas proverna visar bra!

2016-04-22 @ 15:39:26
URL: http://evahle.se
Postat av: Sofia

Fy då. Håller alla tummar för henne att det inte är något allvarligt!

sv: ja hade jag inte haft intresse för film så hade jag aldrig suttit i flera timmar som jag gjort, haha.

Nej "tänk inte så mycket" är en klassiker man hört många gånger men hur gör man för att INTE tänka? Det är så lätt att säga men hade den personen varit ens skor hade man inte uttryckt sig så :P

Ja, det har dom. Dom har massor av olika jeansmodeller :) Värt att kolla! Jag var jeanshatare i flera år tills jag hittade Dr Denim, haha. Kram!

2016-04-22 @ 21:19:26
URL: http://sofiavaha.blogspot.se
Postat av: TicTacToe

<3 <3 <3

2016-04-24 @ 10:44:04
URL: http://tictactoe.blogg.se
Postat av: A

Hoppas allt är okej med dig! Blir lite orolig när du inte skriver på flera dar...
Kram!

2016-04-24 @ 22:31:40
URL: http://annmi.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0