Fint

Det här med nya dagar. Idag är ju som alla andra en sån. Just nu har jag en tax-klump på magen som leker med sin husse. De trivs bra ihop och jag trivs med dom båda. Vi har det bra tillsammans, och jag är tacksam för alla jag har i mitt liv. Har mycket bra. Familj, fina vänner, plugg som går bra och nya kursen verkar hur kul som helst! Omvårdnadsprocesser vid demens kort sagt. Det är de kommande fyra kurserna jag härdat allt hittills för. Ska bli riktigt skoj det här!

Kommentarer
Postat av: Diana

har ju träffat en psykolog förra veckan för första gånge. ska dit på fredag igen. dock tyckte min extramamma som jag skypade med igår att jag borde träffa dem oftare eller helst dygnet runt.

jag hoppas det med, känns bara så väldigt långt bort just nu. samtidigt känner jag press på att jag "måste komma över honom" hyfsat snart för att det inte är okej att älta hur länge som helst. men det är ju inte så "bara" att gå vidare har jag märkt. dock skrev han till mig igår och det kändes så skönt att få kontakt med tanke på hur mkt jag fortfarande saknar idioten. ännu skönare att inte ge honom vad han ville och att bara svara "ok!" när han skrev "Sure you close the door for ever .." som om jag inte brydde mig och visa att han inte är någon förlust typ. även om jag sååå gärna ville cykla dit och träffa svinet.

jadu.... vet inte varför just vi blev sjuka. dock är det inte bara vi som drabbats även om det ofta känns så. det tar ju inte bort smärtan, men ändå skönt att veta att man inte är ensam i det.

kram!

2016-04-12 @ 11:12:39
URL: http://attborjalevaigen.blogg.se
Postat av: Hanna

Så skönt att dom går ihop bra, dina kärlekar=) Skulle ju vara värsta mardrömmen att träffa någon som hatar ens djur eller djuren hatar denne.

Alltså. Jag vill ju vara hemma men jag förstår vad du menar. Ska jag verkligen det? Jag har ju sedan i september varit inne med i runda slängar 25-30 intoxer. Det är liksom.. livsfarligt. Samtidigt så ser jag ju hur dåligt slutenvården påverkar mig. Lås in mig och jag slutar göra allt. Stänger ner totalt och ligger apatisk i sängen utan att äta, dricka och pratar så lite som möjligt.

Angående illrarnas kost så får dom samma men gamlingen blir lite extra bortskämd och får lite extra fettiga saker som laxolja och äggula, både för själva bortskämmandet då hon älskar det och för att hon ska hålla vikten och må bra.

2016-04-12 @ 19:07:07
URL: http://uppfortsomfan.blogg.se
Postat av: Amanda CL

vilken fin bild på er :)

sv: ena gruppen träffas två ggr i veckan och andra 1 gr i veckan :)

2016-04-12 @ 20:40:34
URL: http://amandacarlberg.se/
Postat av: LIL' BABUSTYLE - Chronic pain warrior

Blir glad av att läsa det här inlägget! Fin bild också!

Svar: Jag är sjukt nervös inför resan... speciellt tågresan.. :/

2016-04-13 @ 13:22:44
URL: http://babustyle.forme.se
Postat av: Sophia

Naw så fina ni är ^^ hundar är helt underbara djur. Människans bästa vän som sagt :)
När jag blir äldre ska jag skaffa mig en egen hund. Inte nu direkt vid flytt. Men senare :)

Kul att du längtar till nästa kurs. Det är positivt. Du kommer klara den galant! Go on.
Ha det bäst. Kramar <3

2016-04-16 @ 03:21:32
URL: http://www.soophiiiaa.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0