When the ending is just as bad as the middle of romantic movies

Vilken fruktansvärt dålig dag det här har varit. Så otroligt smärtsam, på alla sätt. Ni vet de vanliga problemen med kroppen, plus en ångest som bultar sönder bröstet på mig, depressionen som gör det mesta dystert, men just idag så gör nog armen mest ont. Dels fysiskt då jag trashade sönder den totalt med ett rakblad. Sydd på alla håll och allt blir bara värre för min del. Vet inte riktigt vad jag pysslar med. Som jag brukar säga så har jag alla förutsättningar för att må bra, förutom de sjukdomar som en del av dom är kroniska, och de andra sitter rätt hårt fast. Ändå räcker det inte till. Igår hade jag det underbart med mamma på kvällen, vi var på opera och såg Figaros bröllop. Kanske den bästa operan jag sett. Underbar musik, fantastiska skådespelare och häftig scensättning. Jaja, jag tänker bära med mig den toppenkvällen med mamma och glömma dagen idag. (och hur jag ska berätta det för mamma och pappa...). Men ja, som sagt. God natt.

Kommentarer
Postat av: Jasmine

Finaste Elin, jag skulle vilja hålla om dig och säga att du är fantastisk.
Ångesten drabbar nog oss flesta, kanske lite hårdare i vissa fall och för vissa människor. Du är inte ensam.

Svar: Dina kommentarer gör mig så glad och det värmer att veta att du minns hur jag kände inför den högtidsdagen. Tack för att du har varit med så länge. <3

Jag hoppas att din kropp fortsätter att kämpa på ett bra tag framöver.

Tack för att du finns.
Kram

2015-10-07 @ 14:59:46
URL: http://rosanatt.blogg.se
Postat av: Jessica Högberg

Berätta för mamma och pappa att du mår dåligt? Det märkert dom. Bevara minnet av operan och kalla på John Blund, det är inte ok att bli bortglömd mer än en kväll... Kram!

2015-10-07 @ 17:58:36
URL: http://lchftrollet.blogg.se/
Postat av: Amanda CL

kramar gumman <3

2015-10-07 @ 18:54:25
URL: http://amandacarlberg.se/
Postat av: Tisa

Kram till dig! <3

2015-10-07 @ 22:00:43
URL: http://apeaceofmee.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0