En bra dag

Idag har varit en så bra dag jag kan ha för tillfället. Det vill säga en bra dag. Det är skönt med mellanperioder; inga manier och ingen bipolär-depression. Så en bra dag. Var ensam på eftermiddagen då Madde dök upp (grannen) på tjöta med lilla mig. Vi hade en trevlig stund, vilket min hund höll med om. Familjen Tens slår allt. Mig har hon blängt på hela dagen. Nu har hon i alla fall lagt sig och vi följer snart med. Min dag har innehållit roligt sällskap, asgod middag, Jocke fick sin present igår (en månad för sent MEN jag köpte den faktiskt i tid), en fritös, den nyttiga varianten, som lär bli vår nya favvomaskin i köket och jag har ätit OCH behållit alltihop. Möhippaplaneringen är igång så jag kan lugna ner mig, vänner mår bra, Jocke verkar nöjd och familjen klarar sig, även mamma i värmen (uv-strålningsallergiker så värmen är lite tuff) och ja. Alltigenom en lugn och skön dag. God natt.

Kommentarer
Postat av: Diana Doss

härligt att läsa! ta vara på dagar som dessa!! :)

sv: ja, det är så viktigt att ha mål. då känner man att det finns en orsak och ett syfte med det man gör.
kram

2014-08-08 @ 14:28:52
URL: http://attborjalevaigen.blogg.se/
Postat av: Erica

Svar: - Nu hänger jag inte med i vad du menade var hemskt!?
- Jo, som jag skrev så gillar jag både böcker, filmer och tv-serier. Är osäker på vad du menar med "vanliga" filmer dock!? Verklighetsbaserade? Filmer som inte är science fiction eller fantasy utan mer "verklighetstrogna"? Gillar både och hur som helst! Gillar nog det mesta med några få undantag! :)
- Det är kanske lite av både och. Av naturliga skäl är det ju mer slappt när man är ledig, men jag har också vaknat flera gånger tidigt på morgonen. Har dock somnat om lika snabbt igen, men kanske har sovit dåligt ändå eller nåt. Vet inte riktigt. :p
- Nä, har inte känt av det här än. Från mormor är det väl, ja, jag vet inte riktigt... 15 mil kanske!?

Kul att hör att du haft en bra dag! Hoppas du får många fler såna dagar! <3

Kram!

2014-08-08 @ 15:33:19
URL: http://faithhopelove.blogg.se
Postat av: Sessie♔ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ

Jo jag gillar också solnedgångar mer, men även uppgångar är fina, men de ser jag så sällan för jag orkar aldrig gå upp så tidigt;)
Nej, ett norrsken har jag aldrig sett, men det vore häftigt att göra det. Har du sett det?

Ja, tänk om man aldrig hade trillat ner i sjukdomens grepp. Hur hade livet sett ut då? Jag vill inte ens tänka på det för det gör mig så ledsen att inse hur mycket man missat...

2014-08-08 @ 17:34:02
URL: http://sessie.se
Postat av: Diana Doss

ja, lite grann bara :P

ja, det är såna dagar som verkligen ger en energi. och energi är något vi alla behöver :)

jodå, om jag sparar ihop så! jag har nog faktiskt råd redan nu ^^
kram!

2014-08-08 @ 22:21:47
URL: http://attborjalevaigen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0